Νεκρά εντοπίστηκαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από την Αλεξανδρούπολη..

– Εξαφανίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια κοντά στο χωριό Κερασιά, της Ροδόπης
– Τιτάνιες προσπάθειες της Πυροσβεστικής για την ανεύρεση του ζευγαριού που επέβαινε στο μονοκινητήριο, την οποία δυσχέραιναν η βροχή, το σκοτάδι και η απόκρυμνη περιοχή
– Τελικά η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως τα δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά
– Όλο το χρονικό για την συντριβή αεροσκάφους
– Πώς φτάσαμε στην τραγωδία

Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβαίνοντες. Αυτές οι τρεις φράσεις, όσο λιτές και σκληρές και να είναι, περιγράφουν με τον πιο ακριβή τρόπο το πώς φτάσαμε στον επίλογο της τραγωδίας.
Ένα φτερό μονοκινητήριου αεροσκάφους, ήταν αρκετό για να επιβεβαιωθεί το κακό. Από νωρίς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εξαφάνιση αεροσκάφους. Οι νέες πληροφορίες, όμως, επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο. Δηλαδή την συντριβή αεροσκάφους…
Την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους είχε μεταδώσει νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, 22.09.2017, η τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv. Συγκεκριμένα η εκπομπή μετέδωσε πως εντοπίστηκαν συντρίμμια κοντά στο χωριό Κερασιά, της Ξάνθης.
Το φτερό του μικρού αεροσκάφους βρέθηκε στην Κερασιά Ροδόπης από τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Κομοτηνής. Την πυροσβεστική οδήγησε στο σημείο της πτώσης, το πλήρωμα του στρατιωτικού ελικοπτέρου Super Puma, που απογειώθηκε περίπου στις 17.00 για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.
Το ζευγάρι που επέβαινε στο μικρό αεροσκάφος δεν είχε βρεθεί. Στο σημείο δεν υπήρχαν ενδείξης ζωής. Τελικά, όμως, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε μέσω Twitter πως τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος τύπου CT2K, ανασύρθηκαν νεκρά.

Δείτε το tweet

ο ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε πως τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από έναν βοσκό, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σημείο διότι είναι δύσβατο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραχώρησε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, προϊστάμενος του περιφερειακού επιχειρησιακού κέντρου πυροσβεστικών υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην περιοχή επιχειρούσαν με επικεφαλής τον αντιπύραρχο Κώστα Παπάζογλου, διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κομοτηνής: Μία ορειβατική ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα διασωστικό της 4ης ΕΜΑΚ και τρία οχήματα της πυροσβεστικής.

Οι έρευνες θα διαρκούσαν όλο το βράδυ, ενώ ο ίδιος σημείωνε πως το μέρος της πτώσης του αεροσκάφους είναι απόκρημνο. Τις προσπάθειες ανεύρεσης των δύο επιβαινόντων στο μονοκινητήριο αεροσκάφος έκανε ακόμη δυσκολότερες η καταρρακτώδης βροχή, το σκοτάδι αλλά και το ανάγλυφο της περιοχής. Κι αυτό διότι υπάρχουν χαράδρες στις οποίες κατεβαίνουν οι συμμετέχοντες στη έρευνα…
Τελικά ο επίλογος γράφτηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής, με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής…