Έξω οι πράκτορες της Άγκυρας από την Θράκη! Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει την προδοτική τροπολογία για την νομιμοποίηση των τουρκοσυλλόγων

Μια πραγματική βόμβα στην Θράκη βάζει η προδοτική τροπολογία της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ σύμφωνα με την οποία θα νομιμοποιηθούν οι σύλλογοι των τουρκοπρακτόρων που ασκούν επιθετική προπαγάνδα για απόσχιση της Θράκης μας και προσάρτησή της στην τουρκία.

Θυμίζουμε πως με συγκεκριμένη τροπολογία προβλέπεται ότι «προστίθενται εδάφια στην παράγραφο 1 του άρθρου 758 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ώστε να χωρεί αίτηση ανάκλησης ή μεταρρύθμισης οριστικής απόφασης ακούσιας δικαιοδοσίας μετά την έκδοση οριστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με την οποία διαπιστώθηκε παραβίαση του δικαιώματος που αφορά τον δίκαιο χαρακτήρα της διαδικασίας που τηρήθηκε ή διάταξης ουσιαστικού δικαίου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Με το άρθρο τίθεται μεταβατική διάταξη».

Εκ πρώτης αναγνώσεως η τροπολογία μοιάζει «αθώα», όμως στην ουσία της φωτογραφίζει μία πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για την υπόθεση της παράνομης οργάνωσης με την επωνυμία «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

Την συγκεκριμένη οργάνωση είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει ο Άρειος Πάγος, με το σκεπτικό ότι είναι απαράδεκτος ο όρος «τουρκική», γεγονός λογικό αφού οι μόνοι τούρκοι στην Θράκη είναι οι υπάλληλοι του τουρκικού προξενείου. Οι τουρκόφρονες πράκτορες είχαν προσφύγει τότε στο ΕΔΑΔ και εκεί με την συμβολή ενός ανθρώπου του Σημίτη και του Σόρος*, του Ροζάκη, κατάφεραν να αποσπάσουν μία απόφαση που λέει ότι παραβιάστηκε το δικαίωμά τους να ιδρύσουν σύλλογο.

Η εν λόγω τροπολογία αναμένεται να καταψηφιστεί από το σύνολο της αντιπολίτευσης, ακόμα και από τους Ανέλ (για τα μάτια των… ψηφοφόρων, αφού συνεχίζουν να στηρίζουν τον εθνομηδενιστικό Σύριζα) και να περάσει με τις ψήφους των μπολσεβίκων του ΚΚΕ.

Η Χρυσή Αυγή φυσικά και καταψηφίζει την εν λόγω προδοτική τροπολογία!