Η οργή του δημάρχου Λέσβου και όχι της Μυτηλήνης του κ. Τσίπρα, κατά του κ. Μουζάλα, ο οποίος άφησε το μεταναστευτικό στην τύχη του, άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, αφού οι δυνατότητες ενός ανθρώπου που δεν δούλεψε στην ζωή του φτάνουν μέχρι αυτού του σημείου.  Δηλαδή να εγκαταλείψει τα νησιά του Αιγαίου στο έλεος των προσφύγων.

Όπως αναφέραμε είναι η κορφή του παγόβουνου αφού οργισμένες αντιδράσεις δεν συναντάει κανείς μόνο στην Λέσβο αλλά και σε όλα τα παρατημένα στο έλος του Θεού νησιά.

Σε λίγο καιρό αυτή η οργή θα ξεχειλήσει και από άλλους δημάρχους και σιγά σιγά θα μετακυλιστεί και στους πολίτες οι οποίοι πλέον ζούνε στο πετσί τους ζωώδη ένστικτα ανθρώπων οι οποίοι δεν γνώρισαν πόλεμο αλλά άφησαν τις πατρίδες τους για εύκολο χρήμα και σίγουρα δεν μιλάμε για τους πρόσφυγες Σύριους.

Και όταν η οργή ξεχειλήσει τότε το τελευταίο σκαλί αυτής της οργής θα είναι το αίμα και δεν θα χρειαστεί να γίνει πόλεμος με την Τουρκία για να ματοκυλιστεί η Χώρα η οποία δυστυχώς βρίσκεται σε χέρια σκιτζίδων και μαθητευομένων μάγων.

Ο κ. Μουζάλας προκειμένου να πιέσει τις τοπικές κοινωνίες να δεχτούν τις δομές φιλοξενίας των μεταναστών, αφήνει τα πράγματα να εξελιχτούν -ανεξέλεγκτα – για να μπορέσει να στήσει και άλλες δομές φιλοξενίας οι οποίες σιγά σιγά θα παγιωθούν και εδώ είναι το λάθος του. Προφανώς ο κ. Μουζάλας και η κυβέρνηση δεν κατάλαβαν πλέον ότι η οργή από τις κοινωνίες που δέχονται αναφανδόν όποιος δηλώσει πρόσφυγας, έχει προ πολλού εξαντληθεί και ο Θεός να βάλλει το χέρι του για τα χειρότερα που έρχονται αν συνεχίζουν ο Μουζάλας και οι όμοιοι του να σφυρίζουν κλέφτικα.