Υπάρχει μόδα που αδυνατίζει;

Υπάρχει μόδα που αδυνατίζει;

Υπάρχει μόδα που αδυνατίζει;

© clickatlife.gr Υπάρχει μόδα που αδυνατίζει;  O Σεπτέμβριος δεν είναι εύκολος μήνας για κανέναν. Ειδικά μετά το καλοκαίρι και τα παγωτά που εξελίχτηκαν σε καλοκαιρινή εμμονή, ίσως ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε να ρουφάμε την κοιλιά μας. Της Σάντυς Τσαντάκη.

 Μαύρη στολή.   Το μαύρο αδυνατίζει, κι     αυτό ούτε αποτελεί είδηση, ούτε είναι κάτι δύσκολο για να μην μπορούμε να το πετύχουμε. Απλώς θα πρέπει να προσέχουμε να μην φοράμε όλες τις αποχρώσεις του μαύρου μαζί, ειδικά το μαύρο παντελόνι που έχει ξεθωριάσει στο πλυντήριο από τηχρήση, μαζί με την ολοκαίνουργια μαύρη μπλούζα που κάνει έντονο κοντράστ. Οπότε, όταν δεν αισθανόμαστε καλά με τα κιλά μας, μπορούμε να ξεσπάσουμε με μαύρα ρούχα και αξεσουάρ. Να «πενθήσουμε» λίγο μέχρι να αλλάξουμε διάθεση.

 Ρίγες παντού.   Το θέμα δεν είναι οι ρίγες αλλά αν θα είναι οριζόντιες ή κάθετες. Γιατί λένε πως οι κάθετες μας βοηθούν να δείχνουμε ψηλότερες ή ψηλότεροι και οι οριζόντιες μας κόβουν κιλά, ή τουλάχιστον ξεγελούν το μάτι. Μια δοκιμή θα μας πείσει.

 

© clickatlife.gr   Μανίκια.   Δεν χρειάζεται να     αποκαλύπτουμε άλλο μπράτσα και σημεία του χεριού που μπορεί να θέλουν λίγη επιμονή στη γυμναστική που έχουμε ήδη ξεκινήσει με πάθος. Οπότε οι ελαφριές ζακέτες και τα πουκάμισα συμβάλλουν σίγουρα σε ένα πιο αρμονικό και φίνο αποτέλεσμα. Πρώτα για εμάς και ύστερα για όλους τους άλλους.   Εμπριμέ και χρώματα.   Οι γυναίκες και οι άνδρες με παραπανίσια κιλά φοβούνται τις έντονες αποχρώσεις και τα περίεργα μοτίβα. Κι όμως. Έχετε δοκιμάσει να φορέσετε ένα σκούρο τζιν με ένα πουκάμισο με μικροσκοπικά λουλούδια ή σε μια μπορντό, έστω και υποτονική, απόχρωση; Aν υπάρχει αυτοπεποίθηση και ντυνόμαστε με φαντασία, χωρίς ενοχές, τότε η μόδα μάς φροντίζει, μας αδυνατίζει, μας προσέχει, μας επανασυστήνει στον εαυτό μας, στους γύρω μας, στον καθρέφτη, σαν τον καινούργιο μας εαυτό. Ημέρες Σεπτεμβρίου.

 ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ    www.sandytsantaki.com 

Σχετικά άρθρα:

 Από πότε τα 60 είναι τα νέα…40;  

  Aπό πότε οι δημοπρασίες μόδας έγιναν της …μόδας;  

 Μόδα εξπρές για γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Σεπτέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων