Στα Παιδικά Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης του Ιδρύματος  Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης τα παιδιά «μαθαίνουν…παίζοντας».

 

  1. Εκεί που οι έννοιες «παιχνίδι» και «μάθηση» αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά και δημιουργικά, δίνοντας γερές βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη του παιδιού. Το πρόγραμμα του κάθε Παιδικού Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, οργανώνεται και πραγματοποιείται με μοναδικό γνώμονα την καλλιτεχνική ανάπτυξη του παιδιού, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην εκφραστικότητα και την συναισθηματική εξέλιξη του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

 

  1. Οι εκπαιδευτές μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια , (σπουδών, προϋπηρεσίας, συστατικών επιστολών ανάμεσα σε πολλές αιτήσεις κ.ά.), ελεγχόμενοι για την παρεχόμενη προσφορά τους πολύ συχνά στην διάρκεια της Ακαδημαϊκής χρονιάς.

 

 

  1. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, που συνδυάζουν την παράδοση (ανακαινισμένες καπναποθήκες) με την σύγχρονη τεχνολογία (βιντεοπροβολείς, ηχητικές εγκαταστάσεις κ.ά.), δίνοντας έμφαση στην καθαριότητα και την ασφάλεια.

 

  1. Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βρισκόμαστε φροντίσαμε οι τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών να είναι πολύ προσιτές για όλους και σε συνδυασμό με τις συχνές προσφορές να δίνουν την δυνατότητα ακόμα και σε μια πολυμελή οικογένεια να μας εμπιστευθεί όλα τα παιδιά της, χαρίζοντας τους την χαρά του παιχνιδιού, της μάθησης και της δημιουργίας.

 

Καλή Ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-14:00 ΚΑΙ 18:00–21:00

Πληροφορίες: 25410 26635, 25410 29282

 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ-ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

 

 

ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κτήριο 1 Οδ. Ανδρούτσου & 12 Αποστόλων Κτήριο 2 Καπνεργατών 9

Τ.κ. 67 100, Ξάνθη, τηλ.: 25410 29282 – 26635, fax.: 25410 62086

Web: www.fthrace.gr    blog:  fthrace.blogspot.com  email: fthrace@otenet.gr