Είναι τραγικό ο Νομός Ξάνθης να διαθέτει τρεις βουλευτές, ένα γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από τον χώρο της παιδείας και μάλιστα από την ειδική εκπαίδευση, να μην τείνουν όλοι μαζί, χείρα βοηθείας στο ΕΕΕΕΚ Γενησέας επειδή ο διευθυντής του είναι της ΝΔ.

Είναι τραγικό εδώ και τρία χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προοδευτικών και ευαίσθητων ανθρώπων,  τα παιδιά, σύμφωνα με τον κ. Ψωμακέλη σε δηλώσεις του στην “Θ”, να μην έχουν σχολείο και να μιλά για μία από τα …  ίδια.

Δηλαδή ο φάκελος της ανέγερσης ενός νέου σχολικού συγκροτήματος για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στα … αζήτητα και μη μας πουν οι Συριζαίοι για το τι έκαναν οι άλλοι, διότι αυτοί οι… άλλοι, καταδικάστηκαν από τον λαό στην αντιπολίτευση και ο λαός επέλεξε αυτούς που σήμερα διαφεντεύουν τον τόπο και αποδεικνύεται ότι είναι μία από τα … ίδια με τους άλλους.

Να θυμίσουμε επίσης στον Ζειμπέκ, τον “ευαίσθητο” για τα θέματα της μειονότητας αλλά  και τους ομοίους του, ότι στο ειδικό σχολείο της Γεννησέας δεν φοιτούν μόνο Χριστιανόπουλα αλλά και μουσουλμανόπουλα.

Μήπως είναι καιρός σύσσωμοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της Ξάνθης να πάνε κάτω στην Γενησέα, να αφήσουν τα κομματικά κατά μέρος και απλά να δείξουν ότι είναι και άνθρωποι εκτός από την πολιτικοί;