Με τον αγώνα για την προημιτελική φάση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία για το Ευρωμπάσκετ 2017, αλλά και με μπαλίτσα (Τσου Λου) προχωράμε την Τετάρτη μας.

Με δυνατά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως με τον αγώνα για την προενταξιακή φάση του Ευρωμπάσκετ 2017, μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, θα περάσουμε την Τετάρτη. Πρώτα γίνεται το μπάσκετ και το βράδυ έχουμε τις «σπονδές μάχες» στο ποδόσφαιρο.

Δείτε εδώ Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχημάτων !

Αρχίζουμε με την μπάσκετ, γιατί μας ενδιαφέρει άμεσα. Η Ελλάδα μετά την σπουδαία νίκη επί της Λιθουανίας για τη φάση των “16”, καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρωσία στα προκριματικά της διοργάνωσης. Άλλο ένα “κλασικό σχολείο” του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο δρόμο της “επίσημης αγαπημένης”. Η εμφάνιση με τους Λιθουανοί η αλήθεια είναι ότι μας γεμίστηκαν οι ελπίδες, αλλά και η εμφάνιση των Ρώσων απέναντι στους Κροάτες, και συγκεκριμένα, του Αλεξ Σβεντ που έκανε τα πάντα, τρομάχτηκε λίγο. Το παιχνίδι είναι στις 18:45.

Λίγο αργότερα, η Ιταλία παίζει με τη Σερβία (21:30). Οι Ιταλοί έκαναν σπουδαίο αγώνα με τους Φινλανδούς και καλούνται τώρα να κάνουν την υπέρβαση. Οι Σέρβοι με την ηγέτη του Μπογκντάνοβιτς αλλά με ένα πολύ μεγάλο φεγγάρι στην ευρωπαϊκή σκηνή θέλουν να φτάσουν για μία ακόμη φορά στο ημιτελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Πάμε στο ποδόσφαιρο τώρα. Οκτώ παιχνίδια και πάλι για το Τσάμπιονς Λίγκ. Για τους ομίλους 5-8. Συμμετοχή ελληνικής ομάδας δεν έχουμε, (έχουμε κυπριακή, με τον ΑΠΟΕΛ να παίζει στο “Μπέρναμπεου” με την Ρεάλ), όμως τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ξεχωρίζει το Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Θα κρίνει το παιχνίδι αυτό, αφού στο γκρουπ συμμετέχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Καλό ματς είναι και το Λίβερπουλ – Σεβίλλη. Η Λίβερπουλ επιστρέφει με το Κλόπ στον πάγκο στο Τσάμπιονς Λίγκ και καλείται να παίξει με τον έμπειρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Σεβίλλη. Η δυναμική μάχη είναι και η Λειψία – Μονακό. Η “αχρήστου” Λειψία, απέναντι στην μειωμένη από τις πωλήσεις, Μονακό. Το Πόρτο – Μπεσίκτας μπορεί να κρύβει τις συγκινήσεις, ενώ ως αγαπημένες πηγαίνουν οι Σίτι, η Ναπολι, η Σπάρτακ Μόσχας απέναντι από τα Φαινορντ, Σάχταρ και Μαρίμπορ αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι όλα τα ματς γίνονται στην κλασική, “τσαμπιονσλιγκίστικη” ώρα 21:45.