Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Το έχουμε πει και γράψει επανειλημμένα. Οι άνθρωποι της κυβέρνησης βάζουν ποιο μπροστά από την ανάγκη  της κοινωνίας για δουλειά, προκοπή και την νοικοκυροσύνη από την ιδεολογία τους.

Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ακόμη η φράση του Τσίπρα που καλεί τους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα, έσκασε το el doranto  και σήμερα “σκάει” και το Ελληνικό αφού όπως μαθαίνουμε, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αναβλήθηκε παρατείνοντας έτσι την αγωνία για την έναρξη της επένδυσης και προφανώς τα χαμένα μεροκάματα και τις θέσεις εργασίας.

Ποιος σώφρον άνθρωπος θα πίστευε τον Τσίπρα ο οποίος όταν βρίσκεται μπροστά σε ακροατήριο λέει καλώς ήρθατε επενδύσεις και από πίσω βάζει τους υπουργούς του να τις διώχνουν, εννοείται ότι δεν γίνεται αναφορά στον μπάρμαν, ειδικό σύμβουλο του, που καταριέται τις επενδύσεις αλλά δεν βάζει το χέρι του στην τσέπη για να ταΐσει τους άνεργους.

Αυτοί είναι. Προτιμούν να μένουν άνεργοι οι Έλληνες πολίτες με ότι αυτό συνεπάγεται, αρκεί αυτοί με τα ιδεολογικά τους φληναφήματα να κρατούν συσπειρωμένους τους “προοδευτικούς” του  ψηφοφόρους. Έλεος.