Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει συνομιλίες με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου, οι σύζυγοι τους, Περιστέρα και Μπριζίτ, ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες βρέθηκαν στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφο του πρωθυπουργού να ξεναγεί την Γαλλίδα Πρώτη Κυρία στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις.

Οσον αφορά στο στιλιστικό, η Περιστέρα Μπαζιάνα κατέβαλε προσπάθεια και κατάφερε να σταθεί επάξια στο πλάι της Μπριζίτ Μακρόν: Φορώντας ένα σικάτο λευκό φόρεμα και nude γόβες έμοιαζε σικάτη δίπλα στη φίνα Γαλλίδα Μπριζίτ Μακρόν με το ασπρόυμαρο Louis Vuitton σύνολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Μακρόν ξεναγήθηκε στους χώρους της Λυρικής σκηνής, ρωτώντας, μάλιστα για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Η διερμηνέας της εξήγησε ότι ξεκινάει με Ηλέκτρα και καθώς ξεκίνησε να της εξηγεί γύρω από το έργο, η Μπριζίτ Μακρόν τής εξήγησε ότι δεν χρειάζεται καθώς το γνωρίζει.

Ακολούθως οι δύο κυρίες ανέβηκαν στο φάρο, είδαν τη θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και φαληρικό όρμο, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του Σταύρος Νιάρχος. Η Περιστέρα Μπαζιάνα επιφύλασσε μια έκπληξη στην Μπριζίτ Μακρόν καθώς είχε κανονίσει συνάντηση με νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες. Ολοι μαζί κάθισαν σε ένα κιόσκι και συζήτησαν για τις συνθήκες στην Ελλάδα, με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη «διαρροή εγκεφάλων», με την κυρία Μακρόν να δίνει κάρτες του πολιτικού γραφείου του συζύγου της στους νέους και να τους λέει ότι μπορούν να καλέσουν εκεί, αν χρειαστούν οτιδήποτε.

Πηγή: Κομψή Περιστέρα στα λευκά, μαζί με την Μπριζίτ στο Σταύρος Νιάρχος [εικόνες] | iefimerida.gr