Είναι αυτό που γράφουμε εδώ και χρόνια. Το μεγαλύτερο κακό που έκαναν οι πουλημένες ελληνικές κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης  δεν είναι ότι  φόρτωσαν στους Έλληνες ένα χρέος το οποίο θα πληρώνεται στους διεθνείς νταβατζήδες μας μέχρι και 7ης γενεάς, αλλά  είναι ότι την έκαναν ρεζίλι και της καταβαράθρωσαν την αξιοπρέπεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου ταξί των Χανίων κάποιο “σούργελο” από την Γερμανία που έκανε διακοπές στην Κρήτη αρνήθηκε να πληρώσει τον ταξιτζή λέγοντας ότι η Ελλάδα χρωστάει στην Γερμανία,  άρα δεν πληρώνει.

Με τα πολλά, το Γερμανικό σκουπίδι, πλήρωσε άλλον ταξιτζή και πήγε στην .. ευχή της Παναγίας. Κάποια τοπικά σάιτ έγραψαν ότι η ιστορία είναι ψεύτικη και το Σωματείο έβγαλε τις σχετικές ανακοινώσεις διαψεύδοντας το τοπικό μέσον.

Αυτά με τα μέσα ενημέρωσης τους θεσμούς και τα Σωματεία συμβαίνουν και συνήθως οι όποιες παρεξηγήσεις λύνονται στην φιλοξενία του μέσου ενημέρωσης αυτού που θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο.

Το θέμα όμως είναι άλλο.  Αυτό που με θράσος η Γερμανική Ευρώπη αντιμετωπίζει τους Έλληνες και κυρίως, ποιο πολιτικό ρεμάλι, επέτρεψε στους Ναζίδες να αντιμετωπίζουν έτσι τους Έλληνες Πολίτες.

Αν είχαμε κυβέρνηση με @ρχ@δι@ και όχι κυβέρνηση @ρχ@δια@, αυτό το συμβάν και μόνο, θα ήταν αρκετό για να ξεσηκωθούν ακόμα και οι πέτρες.

Με τις υγείες μας.