ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη δήλωση Ζουράρι: Καλά κάνουν τα παιδιά και φεύγουν από την Ελλάδα

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι άνθρωποι που συνθέτουν την κυβέρνηση είναι από … άλλον πλανήτη.  Δεν έχουν επίγνωση του τι λένε κυρίως όμως του τι πράττουν … ή μάλλον του τι δεν πράττουν και φυσικά, δεν υπάρχουν στον πλανήτη πολίτες άλλης χώρας, που με την ψήφο τους, όπλισαν τους εκτελεστές για να τους εκτελέσουν αργά, συστηματικά, ψυχρά και να τους λένε ευχαριστώ. (Εδώ χωράει το σφάξε με αγά μου να αγιάσω). Οι πολίτες που ψήφισαν τους εκτελεστές τους. Οι πολίτες  εκτελούν  τις εξοντωτικές αποφάσεις των εκτελεστών τους με φιλότιμο, πειθήνια  και   πορεύονται, σε έναν κόσμο που βασικό του χρώμα είναι το γκρι. Μέχρι να έρθει η σειρά τους να μπούνε στο συσσίτιο ή να κοιμούνται στις αλάνες, χωρίς σπίτι, χωρίς δουλειά, άνεργοι διψασμένοι πεινασμένοι αυτοί τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Είναι τραγικό αν όχι εγκληματικό που στις δύο πλευρές της ζυγαριάς,  από την μία άκρη υπάρχουν άνθρωποι (πολίτες), οι οποίοι ψήφισαν ένα υπουργό που κάθεται στην άλλη άκρη της ζυγαριάς,  ο οποίος λέει, σημαδεύοντας με ένα όπλο τα παιδιά τους – εκτελώντας τα στην ουσία «Δεν είναι κακό να φύγουν τα παιδιά από την Ελλάδα». Αν φύγουν όλα τα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό να βγάλουν το ψωμάκι τους ποιοι θα μείνουν στην Ελλάδα;

Αν αυτή η αλλοίωση του πληθυσμού, δεν είναι οργανωμένο σχέδιο, τότε είναι ηλιθιότητα χειρίστου είδους.

Για να γίνει ποιο «λιανό». Οι πολίτες που ψήφισαν τον Ζουράρη του έδωσαν ένα όπλο με το οποίο σημαδεύει το μέλλων των παιδιών μας ψυχρά, αδιάφορα, κυνικά ενώ παράλληλα άλλοι υπουργοί αυτού του μορφώματος που κυβερνά τον τόπο, με οπλοπολυβόλα σημαδεύουν τους γονείς και τους γονείς αυτών (παππούδες).

Δυστυχώς οι Έλληνες ψηφοφόροι, παρέδωσαν  σε αυτό το πράγμα που αποκαλείτε κυβέρνηση, το δικαίωμα να εξαφανίσουν στην κυριολεξία τέσσερις γενιές και εξηγούμε.

Σακάτεψαν τους γέροντες που έπαιρναν σύνταξη.

Σακάτεψαν την αμέσως επόμενη γενιά που είναι τα παιδιά τους, στην ποιο παραγωγική ηλικία της ζωής τους. Τους σαραντάρηδες και τους πενηντάρηδες.

Στέλνουν στο εξωτερικό τους εικοσάρηδες και τους τριαντάρηδες  και φυσικά την τέταρτη γενιά στην σειρά, τα εγγόνια όλων αυτών, που τώρα είναι νήπια και που κανένας δεν ξέρει πώς θα είναι η Ελλάδα και αν θα  υπάρχει έτσι όπως την ξέρουμε,  όταν αυτά μεγαλώσουν.

Τα νήπια δεν μεγαλώνουν σωστά διότι η πρώτη γενιά, οι σημερινοί συνταξιούχοι συντηρούν τους ανέργους  σαραντάρηδες και πενηντάρηδες οι οποίοι θα πρέπει με την σύνταξη των γονιών τους να σπουδάσουν τους εικοσάρηδες και να συντηρήσουν τους επίσης 30- 40ρηδες, οι οποίοι έβαλαν πλώρη για το εξωτερικό και ίσως αυτοί μπορέσουν, στηρίζοντας τους ανέργους γονείς τους, να σπουδάσουν τους εικοσάρηδες και ίσως να μεγαλώσουν με στερήσεις τα νήπια.

Εκτέλεσαν εν ψυχρό 70 χρόνια ζωής στην Ελλάδα.

Και πάνω σε όλο αυτό το γκρίζο τοπίο   έχεις και τον Υφυπουργό Ζουράρη να σου λέει εν ψυχρό, εντάξει, αν θέλετε όλοι εσείς να μείνετε στην αλυσίδα της ζωής, στείλτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό, να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί και αν περισσέψει μαζί με την σύνταξη των γερόντων, τότε θα ζήσετε. Αλήθεια ευθύνη του υπουργού δεν είναι οι πολίτες του να ζούνε με αξιοπρέπεια; Να πληρώνουν με αξιοπρέπεια; να βγάζουν το ψωμί τους με αξιοπρέπεια; Αν ένας υπουργός δεν μπορεί να δώσει λύσεις και να διοικήσει τους Έλληνες,  σύμφωνα με το σύνταγμα, τότε γιατί είναι στην Υπουργική καρέκλα;

Αν αυτό δεν είναι εν ψυχρό εκτέλεση του Ελληνικού Λαού,  τότε τι ακριβώς είναι; Και γιατί να έχουμε Υπουργούς αν δεν είναι ικανοί να αντιστρέψουν όλο αυτό το γκρίζο που οι ίδιοι δημιούργησαν;