ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων 

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη άτομο

 

Συνελήφθησαν την 22 και 23-8-2017, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερα άτομαί, ηλικίας 48, 43 (άντρες) και 45, 26 (γυναίκες) ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη 20χρονο, που κατηγορείται για τα παραπάνω αδικήματα.

 

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, σε χωριό της Ροδόπης, οι δράστες συνεπλάκησαν με τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 51, 23 (άντρες) και 45, 19 (γυναίκες) ετών, λόγω προηγούμενων διαφορών της οικογένειας του  48χρονου δράστη με την οικογένεια του 51χρονου αδερφού του.

 

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος ο 48χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 51χρονο στη θωρακική χώρα και τον τράχηλο και ο 20χρονος δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι τον 23χρονο στην πλάτη. Επίσης, η 26χρονη δράστιδα με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε τις δύο γυναίκες, ηλικίας 45 και 19 ετών, ενώ στη συμπλοκή επενέβησαν ο 43χρονος και η 45χρονη, χτυπώντας με τα χέρια τους παραπάνω παθόντες.

 

Μετά την καταγγελία του συμβάντος, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών.

 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου η 45χρονη παρέμεινε για νοσηλεία, η 19χρονη αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 51χρονος και ο 23χρονος διακομίστηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

 

Κατασχέθηκαν δύο (2) μεταλλικές βέργες, ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας 14 εκατοστών, ένας (1) σιδηρολοστός και ένα (1) αιχμηρό εργαλείο οικιακής χρήσης.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.