Σφαγεί και τα τελευταία εισιτήρια για τις ομάδες του Champions League.

Το δεύτερο μέρος των επαναληπτικών αγώνων των αγώνων του Champions League διεξάγεται την Τετάρτη και αυτές οι αναμετρήσεις πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Έχει πετύχει πέντε συνολικά ματς – τελικούς, από τους οποίους ο νικητής στο συνολικό σκορ θα πάει στις ομάδες του Champions League, ενώ ο ηττημένος δεν χάθηκε καθώς θα του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του σε αυτούς της Europa League. Ξεχωρίζει φυσικά η προσπάθεια της ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Σλαβίας της Πράγας.

Δείτε Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου .

Ξεκινάμε με τη μάχη του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Σλάβια Πράγας. Θρίαμβος στο πρώτο ματς στην Κύπρο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της αντιπάλου της και έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Βέβαια, η εικόνα του αγώνα δεν συνάδει καθόλου με το τελικό σκορ, αφού οι Κύπριοι κατάφεραν να πετύχουν τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (2′, 10′) και από εκεί και πέρα με έξυπνο παιχνίδι πίσω από τη μπάλα, κατόρθωσαν να μην δεχθούν το γκολ, το οποίο θα τους έφερνε σε μειονεκτική θέση για τη ρεβάνς. Τώρα, το “καθαρό” 2-0 μετατρέπει το “θρύλο” σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, η οποία αν έρθει θα είναι η τέταρτη για τον κυπριακό σύλλογο.

Σε άλλα ματς, η Κοπεγχάγια θα έχει πολύ δύσκολο έργο εντός έδρας απέναντι από το Καράμπαγια, καθώς το πρώτο ματς στην Αζερμπαϊτζάν έληξε 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και αν συνυπολογίσουμε και την κακή κατάσταση των πρωταθλητών της Δανίας, τότε θα πρέπει να υπερβούμε τον εαυτό μας Για να προκηρυχθούν στους ομίλους. Στο ζευγάρι Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμμ, οι “κόκκινοι” έκαναν ήδη την μισή δουλειά, κυριαρχώντας με 1-2 μέσα στη Γερμανία, ενώ αν δεχόταν το γκολ στο 87 ‘, θα μιλούσαμε για σχεδόν εξασφαλισμένη προκριμασία.

Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γιουνγκ Μπόις, οι Ρώσοι ήταν που ήταν προτιμώμενος πριν και το πρώτο ματς για την προκρισία, το γκολ (αυτογκόλ) στο 91 ‘χάρισε τη νίκη με 0-1 εκτός έδρας και έτσι απέκτησε και τον … αέρα που χρειάζονταν από το σκορ για να είναι πιο άνετοι στις κινήσεις τους στο ρεβάνς. Τέλος, η πιο αμφίρροπη ζεύγος της βραδιάς είναι η Στέφανα – Σπορτίνγκ. Στο πρώτο ματς της Λισαβόνας, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ακόμα και όταν οι Ρουμάνοι έμειναν με 10 παίκτες το 80 ‘, ωστόσο, όπως και να έχουν το 0-0, τους δίνει τη δυνατότητα να πετύχουν, αφού ακόμα και με ισοπαλία με γκολ στην Βουκουρέστι Αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τους “χρυσοφόρους” ομίλους του Champions League.