Και αυτή τη φορά πλούσιο το “μενού” της Αστυνομίας που περιλαμβάνει ανήλικους τσιγγάνους κλέφτες την  νέα μάστιγα της περιοχής στην Ορεστιάδα, μαφιόζικη ληστεία 56χρονου στην Κομοτηνή, Βούλγαροι τσιγγάνοι που σπρώχνουν τα παιδιά τους στην ζητιανιά και συλλήψεις με εντάλματα για ναρκωτικά στην Καβάλα.

Συνελήφθησαν την 16-8-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 17 ετών, διότι διέρρηξαν κατάστημα, προκαλώντας φθορές σε αυτό, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και ακινητοποιήθηκαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 16-8-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 56χρονου. Ειδικότερα, οι δράστες, προσέγγισαν τον 56χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την κατοχή του, ένα τσαντάκι με διάφορα έγγραφα καθώς επίσης κατάφεραν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συνελήφθησαν την 15-8-2017 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 41χρονος και μία 40χρονη, διότι παρέλειψαν να εμποδίσουν από την επαιτεία την  ανήλικη κόρη τους, ηλικίας 15 ετών.

  Σύλληψη 30χρονου ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη χθες (15-8-2017) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.