Σάββατο με αρκετή και ποιοτική μπάλα! Πρεμιέρα σε Αγγλία, Ολλανδία, Τουρκία, συνέχεια σε Γαλλία, Πορτογαλία, Ελβετία και Σκωτία, Βέλγιο.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από το χειμώνα! Αν κοιτάξει κάποιος το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα καταλάβει τι εννοώ. Αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα ξεκινούν από το Σάββατο (τυπικά από Παρασκευή μερικά) και έτσι το ποδόσφαιρο αρχίζει να αποκτά και πάλι νόημα!

Δείτε τις Νομικές Εταιρείες Στοιχημάτων !

Αρχίζουμε από το πρώτο. Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης αρχίζει και πάλι! Η Αγγλική Πρέμιερ Λίγκ βγαίνει στα σέντρα (τυπικά από την Παρασκευή με την Αρσεναλ – Λέστερ), ουσιαστικά από την Σάββατο με επτά συναντήσεις. Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, αλλά η πρεμιέρα του Πρέμιερ Λιγκ χωρίς ενδιαφέρουσες ανταρσίες, γίνεται; Δεν γίνεται. Όπως αυτή της Λίβερπουλ στην έδρα της Βουτόρντ του Μάρκο Σίλβα. Ήπως η Μπράιτον απέναντι στην νέα. Πανάκριβη Σίτι. Τα ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση, πολλά!

Συνεχίζουμε στη Γαλλία, όπου θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική. Πέντε παιχνίδια. Ωραίο είναι το Ναντ – Μαρσέιγ. Η νέα προσπάθεια του Ρανιέρι στην Γαλλία δεν ξεκίνησε με επιτυχία αλλά με “τριάρα”. Θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τα “ντίλι-ντινγκ, ντίλι-ντόγκγκ” από την Ιταλία πριν από το Λιγκ 1.

Πρεμιέρα έχουμε επίσης σε ακόμα δυο γνωστά πρωταθλήματα. Ολλανδία και Τουρκία. Στην Ολλανδία ξεκινάμε και με ντερμπάκι Αϊντχόφεν – Αλκμάρ. Μ ‘αυτά και μ’ αυτά έχουν φτάσει στα 6-7 πρωταθλήματα πρώτης και δεύτερης ταχύτητας στο πρόγραμμα. Πως να μην ξεκινήσει η “καλή χειμώνα” μετά;

Τέλος, να πούμε πως συνεχίζονται οι αναμετρήσεις στην Αυστρία, Βέλγιο, Πορτογαλία. Ακόμα περισσότερες επιλογές για όλους δηλαδή.