Μπορεί σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός να μην υπάρχει σήμερα, αγώνες όμως για να μας κρατήσουν “ζεστούς” ενόψει του Σαββατοκύριακου υπάρχουν!

Ζέσταμα ενόψει του “Παρασκευασοββτοκυριακού” θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Πέμπτη. Τα ματς είναι μετρημένα, ωστόσο η σκέψη ότι από την Παρασκευή αρχίζει ΚΑΙ η Πρεμιέρ Λίγκ μας κάνει να είμαστε πιο χαλαροί!

Δες Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος !

Ας τα βάλουμε όμως με τη σειρά. Στην Ευρώπη έχουμε αγώνες στην Ελβετία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία. Στην Ελβετία το μάτς μεταξύ Βασιλείας και Γκρασχόπερς ξεχωρίζει. Έχει ενδιαφέρον, λόγω των ονομασιών αλλά και της δυναμικότητας. Η ενδιαφέρουσα έχει και η άλλη μάτς όπου η φιλόδοξη Ζυρίχη παίζει με την ποιότητα των τελευταίων χρόνων Σιών.

Στην Πορτογαλία έχουμε μια ματς, αυτή μεταξύ των Γκιμαρά και της Τσάβες. Μερικά πράγματα από δύο ομάδες που δεν περιμένουν να διεκδικήσουν “δάφνες ποιότητας” φέτος.

Στη Σουηδία έχουμε ένα ματς, παραδοσιακό ντερμπάκι, μεταξύ της Γκέτεμποργκ και της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πεσμένη φέτος η Γκέτεμποργκ, αλλά πάντα τέτοια παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη αξία. Τέλος από Ευρώπη, στη Φινλανδία έχουμε τέσσερα ματς. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η έξοδος της πρωτοπόρου Ελσίνκι στην έδρα της ανεβασμένης και πάντα επικίνδυνης, Σεϊναγιοέν. Α, μη ξεχάσω, έχουμε κι ένα καλό φιλικό ματς μεταξύ Σεβίλλης και Ρόμα. Η πρώην ομάδα του Μόντσι με τη νυν ομάδα του Μόντσι (τεχνικός διευθυντής της Ρόμα). Το λες κι ενδιαφέρον.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα νοκ-άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Τρια παιχνίδια, τρεις ομάδες που έχουν πάρει ένα δεδομένο προβάδισμα από το πρώτο ματς (Μποταφόγκο, Σάντος, Σαν Λορέντζο). Μένει να δούμε αν θα το κρατήσουν.