Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση μέσω του κοινωνικού δικτύου απαντά ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης στην τοποθέτηση του πατέρα του Υπουργού Νίκου Παπά στην προεδρεία του ΟΑΣΘ. Δείτε την πολύ σκληρή ανακοίνωση του Α. Αντωνιάδη.

Anestis Antoniadis

 

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΦΙΛΤΑΤΕ!

Μας δήλωσες ότι μπορεί να είσαι ψεύτης, αλλά κλέφτης δεν είσαι. Όταν σε ένα δημόσιο οργανισμό, υπό εκκαθάριση βάζεις τον πατέρα του δεξιού σου χεριού, χώρια ότι προκαλείς το δημόσιο αίσθημα, αλλά δείχνεις και την αλαζονεία της εξουσίας που σε διακατέχει, είσαι και ΚΛΕΦΤΑΡΟΣ φίλτατε. Γιατί ενώ μπορείς να προσλάβεις ένα στέλεχος με περγαμηνές, με σπουδές στις συγκοινωνίες, για να μην έχουμε άλλη μια μετανάστευση και να δείξεις έστω και στο ελάχιστο την παύση νεποτισμού αυτού του κωλοκράτους, εσύ κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Και είσαι ο χείριστος ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ αγαπητέ, γιατί σε μια κοινωνία, οπού τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε σταδιακή αύξηση της υπογεννητικότητας. Ποιος νέος να κάνει 2 παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για ένα. Μισό εκατομμύριο από τους καλύτερους επιστήμονες και του νέου εργατικού και πιο σπουδαγμένου εργατικού σου δυναμικού έχει μεταναστεύσει και τέλος ακόμη και τώρα στις ηλικίες των 18-40 η ανεργία είναι 50% είσαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ της νεολαίας αυτής της ΧΩΡΑΣ! Έχεις κλέψει τις λέξεις και τις έννοιες ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και ΜΕΛΛΟΝ. Απροκάλυπτα, αναίσχυντα, ανήθικα και χωρίς ντροπή. Εσύ, ένας 40άρης. Εσύ που θα τα άλλαζες όλα, ακόμη και την Ευρώπη. Στην αιτίαση, γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι; Ναι ρε, ήταν! Είχαν λίγο παραπάνω τσίπα, κ. Τσίπρα. Η πλειοψηφία τουλάχιστον!

Όσο για το σύνολο της αντιπολίτευσης, ασχοληθείτε με τις σημαίες, το θρήσκευμα, την αριστεία, τις ονομασίες των περιφερειακών οδών και τις εκλογές αρχηγού.

Καλό 5ήμερο δεκαπενταύγουστου.

Αρχή φόρμας