Με μία πραγματικά όμορφη ανάρτηση στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης γύρισε νοσταλγικά πίσω τους ανθρώπους της γενιάς του ευχόμενος καλό Δεκαπεντάυγουστο.  Να του ευχηθούμε και εμείς καλό Δεκαπενταύγουστο και να είναι πάντοτε ανθρώπινος.

“ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΈΝΑ ΑΥΤΌΓΡΑΦΟ Καλοκαίρι ανεμελιά καλοπέραση Άνοιξη του 73 συνάντηση με Γιάννη Πάριο. Αυτός ανερχόμενος αστέρας, ήδη Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΤΗ ΖΩΗ και ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , έχουν αρχίσει να δημιουργούν τον μύθο του. Τότε που τα αυτόγραφα είχαν αξία όπως και οι σταρ της εποχής που όντως ήταν σταρ. Με πόση περηφάνια το έδειχνα και με πόση ζήλια με έβλεπαν οι συνομήλικοι την εποχή εκείνη . Τότε που όλες ήταν ερωτευμένες με έναν από την παρέα και όλοι μας με μια . Λέτε λόγω κληρώσεως .
Τότε ακόμα και η απόδραση ενός Σαββατοκύριακου στην Χαλκιδική , για του περισσότερους ήταν άπιαστο όνειρο. Τώρα βρισκόμαστε μέσω fb πλησιάζοντας τα 60 με μελαγχολία και αναμνήσεις.
Τότε στα δέκα πέντε γυρνούσαμε τον Σεπτέμβριο και οι αναμνήσεις του καλοκαιριού δεν χωρούσαν σε δέκα βιπερ. ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ”.