ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/8/2017

Κριός

Γενικά
Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στα σχέδια σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο σε ευνοεί να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Και αν δεν έχεις ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες καλές εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Ταύρος

Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουνα για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς και δίνεις στον ταίρι σου αυτά που του λείπουν ενώ ο ερωτισμός που έχεις το κάνεις και περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά
Διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια καλά γεγονότα και η καλή σου διάθεση φτιάχνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τα τακτοποιήσεις.

Λέων
Γενικά
Σήμερα οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξίας απέναντι τους στο θέμα τής επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα αλλάξει και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια υποτονικότητα με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο θα αλλάξει και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο κοίτα μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος για την σχέση σου είναι αρκετά θετική παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το ταίρι σου για να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Η υπομονή έχει και τα όρια της. Και εσύ όση υπομονή και να διαθέτεις αρχίζεις να ξεπερνάς τα όρια σου. Και αυτό δεν είναι καλό γιατί θα ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Θα πρότεινα να δεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει πριν ξεσπάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το πως θα προχωρήσεις από δω και πέρα στην ζωή σου ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στην σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην στεναχωριέσαι γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και σε ευνοεί θα σου χαμογελάσει η τύχη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Άντε να ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Από σήμερα βάλε στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Καλό είναι αυτό γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να μιλάς στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορείς να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.