Λίγκ Κάπ σε Αγγλία και Γαλλία και Λιμπερτάδορες γεμίζουν την Τρίτη μας

Μπορεί φαινομενικά η Τρίτη να μην έχει πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα για να ασχοληθούμε, όμως και μόνο που στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας και δύο αναμετρήσεις για τα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες, μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε! Το πρόγραμμα, επίσης, συμπληρώνεται από μια αναμέτρηση για την πρεμιέρα της Primeira Liga στην Πορτογαλία.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Ξεκινάμε με την Αγγλία και το Λιγκ Κάπ. Το Λίγκ Κάπ είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση κυπέλλου μεταξύ των 92 επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων της Αγγλίας. Δεν έχει βέβαια την αίγλη του Κυπέλλου Αγγλίας, στο οποίο δηλώνουν συμμετοχές πάνω από 600 ομάδες, αλλά έχουν την αξία τους, αφού οι τροπαδοί συμμετέχουν στο Europa League. Ο κάτοχος του τίτλου είναι ο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 29 το καλοκαίρι θα εμπλακούν στην Τρίτη το βράδυ και αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους Αγγλους για μια εκδρομή στα γήπεδα και τα γύρω παμπ. Ξεχωρίζουν τα μάτς Γουίκομ – Φουλάμ, Γουλβς – Γέοβιλ, Κάρντιφ – Πόρτσμουθ, Νιχτάμ – Σριουμπέρ και Ρέντινγκ – Τζίλιγχαμ.

Πάμε τώρα στο γαλλικό Λιγκ Κάπ. Η διοργάνωση ξεκίνησε από το 1982 και από το 1995 ο νικητής συμμετείχε στην τότε UEFA Cup και τώρα στο Europa League. Στο Λίγκ Κάπ συμμετέχουν μόνο οι επαγγελματικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας και ο τίτλος της είναι ο Παρί Σ.Ζ., ο οποίος κέρδισε στον τελικό του Μονακό με 4-1. Έντεκα αναμέτρηση υπάρχουν στο πρόγραμμα, οι οποίες “μπερδεύουν” κυρίως ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Τα ματς που ξεχωρίζουν είναι: Βαλενσιέν – Σοσό, Σάτορου – Κλερμόν, Τουρ – Νιορ, Χάβρη – Νιμ και Λάνς – Αζαξιό. Πηγαίνοντας στην Πορτογαλία, θα βρούμε την εκδήλωση Μαρίτιμο – Πάκο Φερρέιρα με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το πρωτάθλημα, ενώ η Μαρίτιμο έχει ήδη επιλεγεί για να παίξει εκτός της Λέσχης της Ευρώπης.

Περνώντας από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, στη Λατινική Αμερική έχουμε δύο επαναληπτικά για τη φάση των “16” του Κοπά Λιμπερταδόρες. Πιο συγκεκριμένα, η Λανού (Αργ.) Υποδέχεται τη Δε Στροροντστ (Βολ.) Με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ η Ριβερ Πλέιτ (Αργ.) Αντιμετωπίζει τον Γκουαρανί (Παρ.), Με τους Αργεντινούς να βρίσκονται Πολύ κοντά στην προκρισία μετά το 0-2 μέσα στην Παραγουάη στην πρώτη μάτς.