Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον ΜΑΧΗΤΗ που δεν του ζήτησα την άδεια για να γράψω για τον δήμαρχο Ιάσμου. Συγνώμη φίλε δεν θα το ξανακάνω.

Την άλλη φορά θα σου ζητήσω την άδεια για να γράψω για τον δήμαρχο Ιάσμου και Τοπείρου.

«Προστάτες» δεν είχαμε «Προστάτες αποκτήσαμε».

-//-

Και όσο για τις πόρτες που λες φίλε, ότι προσπαθώ να περάσω, το ξέρεις πολύ καλά, ότι δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω.

-//-

Αυτό είναι γνώρισμα τύπων που προσπαθούν να επιβιώσουν, βρίζοντας όλους τους άλλους,  οι οποίοι καυτηριάζουν, αυτούς που τους στηρίζουν οικονομικά.

***

Μεγάλο το αλαλούμ που προκάλεσε τηλεοπτικό μέσο στον τόπο μας, το οποίο παρερμήνευσε της δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χατζηθεοδώρου και που είχε βέβαια σαν αποτέλεσμα να ασχοληθούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και λογικό είναι, με αυτό το θέμα.

-//-

Και πώς να μην λάβουν σοβαρά υπ όψη τους αγαπητέ γραμματέα τις – έστω από λάθος παραποιημένες (;) δηλώσεις σου- όταν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό μέσο της Ξάνθης έχει καταντήσει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη;

-//-

Αντί λοιπόν αγαπητέ Γραμματέα να βρίζεις τους δημοσιογράφους των άλλων μέσων ενημέρωσης που καυτηρίασαν αυτά που είπες ή δεν είπες και μάλιστα με υβριστικό τρόπο, μάλλον, θα ήταν προτιμότερο όλα αυτά να τα πεις στους μέχρι τώρα συνεργάτες σου στον τηλεοπτικό σταθμό.

-//-

Προφανώς αγαπητέ γραμματέα, αντιλαμβάνεσαι ότι η περιοχή είναι ευαίσθητη σε τέτοια θέματα. Την δράση του Τουρκικού Προξενείου την γνωρίζεις και αν δεν την γνωρίζεις, όλο και κάτι θα άκουσες, σχετικά με  τις θέσεις του Προξενείου σε σχέση  με τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία.  άρα λογικό ήταν ότι όταν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στην κυβέρνηση, λέει έστω και αν δεν το είπε- ότι μητρική γλώσσα των Μουσουλμάνων είναι η Τουρκική, άσχετα αν το συντροφικό σου κανάλι το «κατέβασε» το άρθρο, γιατί ο καλός Θεούλης που οι «προοδευτικοί» δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του, μάτια μας έδωσε και το είδαμε. (τουρκική) φαρδιά πλατιά, όσο να πεις  ένας μικροπανικός στην τοπική κοινωνία, όσο νάνε, δημιουργείται εκτός…

-//-

…αν ήταν προσυνεννοημένη με το κανάλι αυτή η κατά … λάθος αλλοίωση των λεγομένων σου για να μετρηθούν οι … αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

-//-

Κατά τα άλλα, μάλλον θα σου ζητήσουμε συγνώμη για αυτό, αρκεί βέβαια και εσύ με την σειρά σου να ζητήσεις συγνώμη από τους ανθρώπους τους οποίους αποκαλείς σκοταδιστές, επειδή καυτηρίασαν μία δήλωση σου ή οποία όπως λέει το κανάλι εκ των υστέρων, δεν ήταν δήλωση σου