Ο ρατσισμός του να είσαι άριστος στο παράλληλο σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ – Η ισότητα δεν προκαλεί επανάσταση

Ο ρατσισμός του να είσαι άριστος στο παράλληλο σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ – Η ισότητα δεν προκαλεί επανάσταση

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Ο Αρχαίος Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος Σόλων έλεγε “Ισότης στάσιν ου ποιεί”δηλαδή η ισότητα δεν προκαλεί επανάσταση.

Και είναι αλήθεια πως όταν σε έναν λαό δεν υπάρχουν κάποιοι να ξεχωρίσουν, όχι ως εκλεκτοί αλλά ως φερέλπιδες, είναι καταδικασμένος να καρκινοβατεί εως την στιγμή που θα ξεψυχήσει οριστικά.

Όταν ένας υπουργός- και δη ο υπουργός Παιδείας- δείχνει την πόρτα της εξόδου από τη χώρα ανερυθρίαστα στους επιστήμονες αυτού του τόπου, στους διακριθέντες, που έχουν το… ελάττωμα να θέλουν και να πληρώνονται και όταν μια κυβέρνηση διώκει σαν “ποινικό αδίκημα” την αριστεία επιλέγοντας με κλήρωση τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις, είναι προφανές πως επιζητάει την κλασσική ποδηγέτηση των μαζών, εγκαθιδρύοντας μια γενιά από κουτές μαριονέτες που αρκούνται να κάνουν ουρές για να δουν παίχτες από ένα τηλε-ριάλιτι.

Μα αλήθεια αυτή η κυβέρνηση δεν ήταν που δεν ήθελε καθόλου τις παρελάσεις; Τώρα γιατί κόπτεται ποιος θα κρατάει την σημαία; Μια σημαία που τα φρικιά των Εξαρχείων, που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί (θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μπακούνιν), καίνε με περισσή ηδονή και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αν όχι τους υπερασπίζονται, τουλάχιστον τους ανέχονται.

Συνάμα, η ίδια κυβέρνηση δεν είναι που διατείνεται πως είναι άθεη. Τι την μέλλει λοιπόν η παρουσία σημαιοφόρων στις δοξολογίες;

Είναι σαφές πως οι τρωγλοδύτες της αριστερής νομεκλατούρας επιδιώκουν να ισοπεδώσουν τα πάντα.
Με ψευτο-παντιέρα τις “μη διακρίσεις” σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής εξομειώνουν προς τα κάτω την παιδεία αυτού του τόπου, αποϋφαίνουν τον κοινωνικό ιστό και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές σε αιώνιο πνευματικό λήθαργο. Αποθεώνουν την λογική της ήσσονος προσπάθειας και παράλληλα καλλιεργούν στη νέα γενιά την εντύπωση πως δεν χρειάζεται κόπος και θυσίες για να διακριθείς παρά μόνο τύχη.

Ή αν είσαι παιδί του κομματικού σωλήνα…. Ή αν είσαι Καρανίκας….

Μόνο έτσι λοιπόν, με “Καρανίκες” και έναν λαό-”ζόμπι” θα σιγουρέψουν τις καρέκλες τους στο παράλληλο σύμπαν τους.

Γιατί το είπε ο Σόλων: η ισότης δεν γεννά επαναστάσεις. Οι μέτριοι δεν αντιδρούν. Οι πνευματικά και μαθησιακά τυφλοί δεν δύνανται να διακρίνουν τον δρόμο της αντίδρασης από αυτόν του συμβιβασμού….

Κι όπως έλεγε και ο Άγγλος ποιητής Ebenezer Elliott “οι κομμουνιστές κάνουν εκκλήσεις για ίση κατανομή άνισων κερδών”. Γιατί αυτό κάνουν οι (ο Θεός να τους κάνει) αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ. Κατανέμουν άνισα τα κέρδη που οι νέοι μπορούν να έχουν από την σωστή παιδεία και την ίδια στιγμή με σταλινική μπότα ποδοπατούν τις ελπίδες χιλιάδων παιδιών που φιλοδοξούν για κάτι παραπάνω από το να είναι μισθοφόροι μιας αποτυχημένης ιδεολογίας και μιας λεηλατημένης χώρας.

Το χειρότερο που πετυχαίνει αυτή η ψωροφαντασμένη παλιοπαρέα των εξουσιαστών είναι να απαγορεύει στα παιδιά να έχουν στόχους. Ροκανίζουν τα όνειρά τους προπαγανδίζοντας με τον χειρότερο τρόπο πως περιττεύουν οι άριστοι, αλλά απαιτούνται μονάχα χρήσιμοι ηλίθιοι….

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Αύγουστος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων