Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά ότι πολίτες της Χώρας μας  σέρνονται στα δικαστήρια γιατί έκλεβαν ρεύμα και θυμούμαι τους σημερινούς φωστήρες της κυβέρνησης που έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση ότι το ρεύμα και το νερό είναι δημόσιο αγαθό.

Αυτή την φράση πραγματικά δεν την κατάλαβα ποτέ, αφού το ρεύμα και το νερό, δυο πολύτιμα αγαθά είναι τα ποιο ακριβά “δημόσια αγαθά” και όποιος δεν τα πληρώνει, του τα κόβουν, με ότι αυτό συνεπάγεται.  Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν την 31-7-2017 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 59χρονος και μία 55χρονη, διότι, όπως προέκυψε, προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία που διαμένουν.

Ερώτηση  χωρίς βεβαίως να περιμένουμε  απάντηση γιατί αν κάποιος απαντήσει θα πάρουν για τρελό ή αναρχικό.

Αλήθεια, αυτούς τους ανθρώπους που επέβαλαν  την υπερφορολόγηση χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Έκλεισαν τις δουλειές του κοσμάκη και η ανεργία έχει πιάσει τα σύννεφα, στέλνοντας στην κόλαση οικογένειες, όνειρα, πιστεύω, μέλλων και όλα όσα προγραμματίζει ένας υγιής και νοικοκύρης άνθρωπος, αυτούς τους λίγους της “προοδευτικής”  νομενκλατούρας,  που επέβαλαν όλα αυτά τα δεινά στους πολίτες κυρίως όμως που τους μετέτρεψαν σε ζητιάνους και κλέφτες ρεύματος – μη μου πει κανένας ότι έκλεβαν ρεύμα για το κέφι τους γιατί δεν θα το πιστέψω-   ποιος θα τους κόψει το φως ή το νερό για να καταλάβουν τι ακριβώς κάνουν στους πολίτες και σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο;