Λίγα πράγματα στο κουπόνι της Τρίτης, περιμένοντας τις επόμενες μέρες

Με το πρόγραμμα της Τρίτης μπορεί κάποιος να απογοητευτεί από την απουσία πληθώρας επιλογών, όμως ίσως είναι καλύτερο, καθώς η συγκέντρωση είναι μεγαλύτερη. Έτσι, για το Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει μόνο μια αναμέτρηση, η τρίτη προκριματική φάση μεταξύ Σέριφ και Καραμπάκ, ενώ στην Ευρώπη, τέλος, υπάρχει αγωνιστική κίνηση στον αγαπημένο πολλούς παίκτες της Γ ‘Γερμανίας. Την ημέρα μας “σώζει” τη Λατινική Αμερική με αγώνες από το Κόπα Σουνταμερικάνα και τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Δες Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος !

Ξεκινάμε με το Champions League. Όπως προηγήθηκε, μόνο ένα αγώνας βρίσκεται στο σημερινό πρόγραμμα. Η Σέριφ υποδέχεται την Καραμπάκ για το δεύτερο παιχνίδι της τρίτης προκριματικής φάσης της διοργάνωσης. Στον πρώτο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλα χωρίς τερμάτισμα και αυτό δίνει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στους Αζερους, οι οποίοι μπορούν να πάρουν τον προκριματικό σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοπαλίας με γκολ. Όπως και να έχει, η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και για τα δύο, δεδομένου ότι όποια προκριθεί έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το μέλλον της Ευρώπης για το τρέχον έτος, καθώς το λιγότερο θα πάρει μέρος στις ομάδες του Europa League.

Με την παραμονή στην Ευρώπη, την απουσία άλλων αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ με χαρά βλέπουμε ότι προσπαθεί να αναπληρώσει την Γ ‘Γερμανία! Το πρωτάθλημα, λοιπόν, βρίσκεται στην τρίτη του αγώνα και την Τρίτη διεξάγονται πέντε συναντήσεις. Ο Πάντερμπορν ταξιδεύει στην έδρα της Σπορροϊντέτ Λότε, Χάλεσκερ υποδέχεται τον Οράχο Ιένα και η Ερφάρτ φιλοξενεί την Χάνσα Ρόστοκ.

Μετακινούμαστε προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού και βλέπουμε με χαρά και… ανακούφιση ότι έχουμε πλήρη αγωνιστική κίνηση στη Β’ Βραζιλίας. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η πρωτοπόρος Αμέρικα Μινέιρο και υποδέχεται την πέμπτη Λοντρίνα σε μια μάχη που μπορεί να φέρει πολλές ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις, αφού έχουν μαζευτεί πολλές ομάδες με διαφορά λίγων βαθμών. Άλλα ματς που ξεχωρίζουν είναι τα Σεάρα – Κριτσιούμα, Παρανά – CRB και Οέστε – ΑΒC. Tέλος, το Copa Sudamericana συνεχίζεται με τις ρεβάνς για τη φάση των “32”. Στο πρόγραμμα υπάρχουν οι αναμετρήσεις Λιμπερτάδ – Ουρακάν (πρώτο ματς 5-1) και Ατλέτικο Τουκουμάν – Οριέντε Πετρολέρο (πρώτο ματς 3-2).