Φίλος αναγνώστης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, επεσήμανε σχετικά με την δημοσίευση μας, αναφορικά με την δωρεά στο νοσοκομείο της Ξάνθης από τον 27χρονο Βούλγαρο, ο οποίος μετά από τον κίνδυνο του πνιγμού, του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης. Διευκρινίζει ότι την δωρεά δεν την έκανε ο ίδιος ο 27χρονος, αλλά φίλος του πατέρα του, επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας,  είδε τις φιλότιμες  προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Ξάνθης και την προσπάθεια να επαναφέρουν τον νεαρό Βούλγαρο γιο του φίλου του, συγκινήθηκε και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Δηλαδή να κάνει μία δωρεά στο νοσοκομείο Ξάνθης και το οποίο αποδέχτηκε.

Επίσης ο φίλος αναγνώστης διευκρίνισε  ότι τον Βούλγαρο επενδυτή έφερε σε επαφή με την Ξάνθη όπου και επενδύει τα χρήματα του,  γνωστός νεαρός δικηγόρος της πόλης μας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ξάνθη και την Βουλγαρία και που ο αδελφός του διατηρεί κτηματομεσιτικό γραφείο στην Ξάνθη. Μέσω του κτηματομεσιτικού γραφείου  ο εν λόγω επιχειρηματίας  επένδυσε στην περιοχή μας, διευκρινίζοντας ότι του αρέσει η Ξάνθη  και σκέφτεται να συνεχίσει να επενδύει.