Ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στην έδρα της Βιτόρουλ για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνεχίζεται και την Τετάρτη η τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Μπορεί να μην υπάρχει ελληνική ομάδα, όμως ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να προκριθεί στα αγωνιστικά του αγώνα, όπου εάν έχει περάσει θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ακόμα και στις ομάδες του Europa League. Από εκεί και πέρα, άλλες οκτώ ζευγάρια ολοκληρώνουν το πρόγραμμα. Στα … άλλα του κουπονιού, υπάρχει ο μεγάλος τελικός του Cold Cup μεταξύ ΗΠΑ και Τζαμάικα, ενώ ολοκληρώνεται με συναντήσεις για το Copa Sudamericana και το Βραζιλιάνικο Κύπελλο.

Δείτε όλες τις Νομικές Εταιρείες Στοιχημάτων !

Ξεκινάμε με τα… άστρα! Συνέχεια, λοιπόν, δίνεται την Τετάρτη στην τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Ο ΑΠΟΕΛ πάει στην έδρα της Βιτορούλ με σκοπό να πάρει ένα σκορ που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στα play off. Aυτή θα είναι μια κομβική πρόκριση, καθώς αν το καταφέρει ο “θρύλος” θα εξασφαλίσει σίγουρα τουλάχιστον την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Aπό εκεί και πέρα, σπουδαίες μάχες θα παρακολουθήσουμε στα ζευγάρια Νις – Άγιαξ, Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, Μπριζ – Μπασακσεχίρ, Αστάνα – Λέγκια και Χάποελ Μπερ Σεβά – Λουντογκόρετς, ενώ τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά και την πρόκριση λογικά θα έχουν οι γηπεδούχοι στα Ντιναμό Κιέβου – Γιουνγκ Μπόις, Σάλτσμπουργκ – Ριέκα και Μάριμπορ – Χαφναρφιόρντουρ.

Περνώντας τον Ατλαντικό Ωκεανό, πάμε κατευθείαν στην Αμερική, όπου έχουμε το μεγάλο τελικό του Gold Cup. Εκεί η διοργανώτρια ξεπέρασε το ημιτελικό το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα και θα αντιμετωπίσει την Τζαμάικα που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τη Μεξικό στο άλλο ημιτελικό. Το “αστερόεσσα” φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί, πλέον, για την κατάκτηση του τροπαίου και θα δώσει τα πάντα για να επιτύχει τους κοινό.

Για τους λάτρεις της λατινοαμερικανικής ποδοσφαίρας, στο πρόγραμμα υπάρχουν άλλα τέσσερα ματς για τη φάση των “32” του Copa Sudamericana. Τα ζευγάρια είναι τα εξής: Ουνιβέρσιδαδ Κατόλικα – Φλουμινένσε, Σολ Ντε Αμέρικα – Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς – Πατριώταζ και Μποστον Ρίβερς – ​​Σέρο Πόρτο. Η «λατιν περιήγηση» κλείνει με βραζιλιάνικο κύπελλο και τους επαναληπτικούς της προ-μελικής φάσης. Οι ζευγάρια που συγκρούονται είναι: Μποταφόγκο – Ατλέτικο Μίνεϊρο, Κρουζέιρο – Παλμέιρα και Σάντος – Φλαμένγκο.