53 τραγελαφικα λαθη στο Photoshop
Φέτος το Photoshop κλείνει αισίως τα 25 του χρόνια και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσουμε παρουσιάζοντάς σας μια συλλογή από φωτογραφίες όπου τα λάθη θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε στα γέλια.
Συγκεντρώσαμε 53 φωτογραφίες με τα πιο αστεία λάθη που μπορεί κάποιος να κάνει στο Photoshop για να σας αποδείξουμε ότι όλα μπορούν να πάνε στραβά εάν δεν προσέξεις, Παρόλο που το συγκεκριμένο λογισμικό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο με το οποίο ο χρήστης είναι ελεύθερος να δημιουργήσει σχεδόν ότι του υπαγορεύει η φαντασία του, απαιτείται και κάποια γνώση.
Από τρία χέρια μέχρι πόδια που λείπουν, η συλλογή αυτή θα σας κάνει τουλάχιστον να χαμογελάσετε. Παρόλο που ορισμένες από αυτές είναι αρκετά καλές, προδίδονται από κάποιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες που είναι απλώς γελοίες. Συμπεριλάβαμε και κάποια εξώφυλλα για να σας αποδείξουμε ότι ακόμη και οι ειδικοί μπορεί να κάνουν λάθη.
Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή και δείτε όλα εκείνα που μπορεί να πάνε στραβά στο Photoshop. 25 χρόνια μετά κι ακόμη υπάρχουν εκείνοι που πρέπει να μάθουν να χειρίζονται το πανίσχυρο Photoshop. Ίσως σε άλλα 25 να έχουν όλα ξεκαθαρίσει. Αν και κατά βάθος δεν θα το θέλαμε αυτό. Έχει και την πλάκα του άλλωστε.