Ολοένα και περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα στη νέα σεζόν

Όσο προχωρεί προς το τέλος και τον Ιούλιο, όλο και περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν. Αυτήν τη βδομάδα είναι η σειρά της Bundesliga στην Αυστρία και της Σούπερ Λίγκ στην Ελβετία. Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες από τη Δανία, τη Σουηδία, την Ιρλανδία και τη Φινλανδία. Στο Gold Cup το θερμόμετρο αυξάνεται με το πρώτο ημιτελικό Κόστα Ρίκα – ΗΠΑ, ενώ υπάρχει δράση στο Campeonato Brasileiro και στην κατηγορία Β της Αργεντινής.

Δείτε όλες τις Νομικές Εταιρείες Στοιχημάτων !

Ξεκινάμε τη διαδρομή μας στα ματς του Σαββάτου από τα πρωταθλήματα που ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρώτα απ ‘όλα πάμε στην Αυστρία και στην τοπική Bundesliga, όπου βρίσκουμε τρεις ανταρσίες. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια της Σάλτσμπουργκ φιλοξενείται από το Βόλφσμπεργκερ που προέρχεται από μέτρια σεζόν, ο Ραπίντ Βιέννης υποδέχεται το Μάστερσμπουργκ, ενώ ο νεοφώτιστος Λίντσερ παίζει με την Αντμίρα. Για το ελβετικό Σούπερ Λίγκα, το πρωτάθλημα ξεκινά με δύο ανταρσίες. Έτσι, έχουμε το ντερμπι Γιούγκ Μπόις – Βασιλεία και το δυνατό μάτς Λωζάνη – Σεν Γκάλεν.

Από εκεί και πέρα, περνάμε στα γνωστά… καλοκαιρινά λημέρια μας. Η Allsvenskan στη Σουηδία έχει φτάσει ήδη στην 16η αγωνιστική (1η του β’ γύρου) και εκεί συναντάμε τρεις αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Μάλμε υποδέχεται τη Γιόνσεπινγκ, η Χάλμσταντ τη Σούντσβαλ σε εξάποντο παραμονής, ενώ η καταπληκτική φέτος Σίριους αντιμετωπίζει τη Χάκεν. Στην φινλανδική Veikkausliiga, τώρα, υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις για τη 18η αγωνιστική. Η Μάριεχαμν παίζει με τη HIFK, ενώ έχουμε και άλλα δύο ματς – φωτιά για την ευρωπαϊκή έξοδο (Ίντερ Τούρκου – Ιλβ και Κουόπιο – Λάχτι). Κλείνουμε την ευρωπαϊκή μας περιήγηση με την Ιρλανδία, όπου για την 23η αγωνιστική της Premier League έχουμε το ματς Λίμερικ – Σλίγκο Ρόβερς και τη Δανία, όπου διεξάγεται το παιχνίδι Ράντερς – Κοπεγχάγη, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Περνώντας τον Ατλαντικό, πάμε στην Αμερική, όπου το Gold Cup έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Πλέον, τέσσερις ομάδες έμειναν για να διεκδικήσουν το τρόπαιο και έτσι τα … ψέματα τελείωσαν. Η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στο πρώτο ημίχρονο του διοργανωτή σε ένα ματς που θα σπάσει καρδιές, καθώς και οι δύο θέλουν διακαώς τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό.

Λίγο πιο κάτω, στη Βραζιλία έχουμε δύο αγώνες για την 16η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro. Πιο συγκεκριμένα, η Βιτόρια υποδέχεται τη Σάβκοβοσε και η Φλαμένγκο αντιμετωπίζει την Κοριτίμπα. Τέλος, κλείνουμε με αγαπημένη Αργεντινή. Εκεί υπάρχει ακόμα η δεύτερη κατηγορία, όπου η Κρουσέρο παλεύει για τη σωτηρία της στην έδρα του Λος Άντσε, ενώ οι αγώνες Σανταμαρίνα – Βίγια Νταλμινέ και Μπόκα Ουνδός – Μπράουν Αδρογέ διεξάγονται.