Συνελήφθησαν 5 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή

 

Συνελήφθησαν χθες (20-7-2017), στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 45, 40, 29, 29 (άντρες) και 20 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 29, 29 και 20, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα:

  • Ο ένας 29χρονος, κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 2,7 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
  • Η 20χρονη, κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και τέσσερα (4) αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.
  • Ο δεύτερος 29χρονος, κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Στην Κομοτηνή,  αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 45 και 40 ετών, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου να απορρίπτουν στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

  Συνελήφθη,  κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 8 δενδρύλλια κάνναβης, 1 πιστόλι κρότου – αερίου και 51 φυσίγγια κρότου – αερίου

 

Συνελήφθη χθες (20-7-2017) το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 48χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του και τον αύλειο χώρο αυτής, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

 

  • 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2,5 μέτρων περίπου
  • 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 56

γραμμαρίων

  • 1 πιστόλι κρότου – αερίου
  • 51 φυσίγγια κρότου – αερίου
  • 1 γεμιστήρα

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

  Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή από κατάστημα και κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθη χθες (20-7-2017), το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της 19-7-2017, ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου πραγματοποίησε αγορά μίας τηλεόρασης, ενώ στη συνέχεια τεχνηέντως αφαίρεσε από το χώρο του καταστήματος ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

 

Επιπλέον, στην οικία του δράστη βρέθηκαν εξήντα εννέα (69) ναρκωτικά δισκία και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.