Η Atari αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ataribox

Η Atari αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ataribox
Σειρά από λεπτομέρειες για τη νέα κονσόλα που ετοιμάζει, το Ataribox, αποκάλυψε η Atari.

Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία, σκοπός είναι η δημιουργία ενός προϊόντος που ανταποκρίνεται στην «κληρονομιά» της ενώ επίσης έχει απήχηση στους νέους και τους παλιούς φίλους της.

«Εμπνευσμένοι από κλασικά στοιχεία σχεδιασμού της Atari, όπως η χαρακτηριστική χρήση ξύλου, γραμμών-πλευρών και ανυψωμένου πίσω μέρους, δημιουργούμε ένα ομαλό σχέδιο, με “πλευρά” που εκτείνονται απρόσκοπτα παντού γύρω από το σώμα του προϊόντος, ένα μπροστινό πάνελ που μπορεί να είναι είτε ξύλο είτε γυαλί, ένα logo που “βλέπει” προς τα μπροστά, φωτεινές ενδείξεις που λάμπουν μέσα από το υλικό και μια σειρά από νέα ports (HDMI, 4x USB, SD). Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε δύο εκδόσεις: Μια με ξύλο και μία μαύρη/ κόκκινη» αναφέρει η εταιρεία.

Όπως τονίζει η Atari, τα ports αυτά υποδεικνύουν σύγχρονα εσωτερικά χαρακτηριστικά: «Επίσης σημαίνει πως, αν και θα παρέχουμε κλασικό gaming υλικό, θα παρέχουμε επίσης και σύγχρονο» συμπληρώνει η εταιρεία.

«Ξέρουμε πως ανυπομονείτε για περισσότερες λεπτομέρειες: Για τα χαρακτηριστικά, για τα παιχνίδια, για την τιμή, για το timing κλπ. Δεν σας προκαλούμε σκοπίμως, θέλουμε να το κάνουμε σωστά, οπότε επιλέξαμε να πάμε βήμα-βήμα, καθώς φέρνουμε το Ataribox στη ζωή, και να ακούμε προσεκτικά την κοινότητα της Atari καθώς το κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ορόσημα, προκλήσεις και σημεία αποφάσεων μπροστά μας στους προσεχείς μήνες. Θα σας δίνουμε πολλές πληροφορίες και status updates καθώς προχωρούμε» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, όπου ζητείται feedback του κοινού μέσω των social media.

Σχετικά άρθρα:
 Ηλεκτρονικοί «εγκέφαλοι» για «έξυπνα» drones μεγέθους καπακιού 
 Ρεκόρ ταχύτητας από drone, στα 262 χλμ/ ώρα 
 Παραμένουν σε τροχιά πτώσης οι πωλήσεις των PC 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Ιούλιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Πρόσφατα άρθρα

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων