Μετά το ατόπημα του δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου ο οποίος αποκάλεσε τον Πρόξενο της Τουρκίας…πονόψυχο και την νομιμοποίηση του ψευτομουφτή όπου η περιοχή θα τα βρει μπροστά της,  εντύπωση προκαλεί η … βουβαμάρα των υπολοίπων κομμάτων στην Θράκη και ιδιαίτερα της ΝΔ στην Ξάνθη η οποία κρατά το στόμα της κλειστό, προφανώς αδυνατώντας να διαχειριστεί το όλο θέμα.

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης δεν έβγαλε ούτε μία καταδικαστική δήλωση για την άνευ προηγουμένου συμπεριφορά του κ. Μίχογλου πόσο μάλλον να τολμήσει να τον διαγράψει.

‘Αρα η ΝΟΔΕ είναι κατώτερη των περιστάσεων αφού δεν μπορεί να χειριστεί τόσο σημαντικά ζητήματα για την περιοχή.

εκτός αν η γραμμή του κόμματος και του ιδίου Κ. Μητσοτάκη είναι αυτή η … έμμεση αναγνώριση της συνύπαρξης των ψευτομουφτήδων με τους νόμιμους μουφτήδες.

Ο Κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με όλα αυτά;

Παράλληλα όμως με την ανεπάρκεια και αδυναμία διαχείρισης της όλης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την τοπική ΝΔ,  ούτε ο λαλίστατος γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης καταδίκασε την συμπεριφορά ενός αυτοδιοικητικού πολύ περισσότερο δε, ο έτερος λαλίστατος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηθεοδώρου. Ως κυβερνητικό στέλεχος δεν παρενέβη και δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για όλο αυτό που συνέβη και που αφήνει σκιές για την λειτουργία θεσμικών  προσώπων.

Τέλος   δεν είδαμε και τον Χ. Δημαρχόπουλο ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ να φέρνει θέμα για συζήτηση με όλα όσα έγιναν στον δήμο Τοπείρου.

Τελικά μόνο οι Θρακιώτες ανησυχούν;

Οι θεσμοί και οι εκλεκτοί του λαού δεν ανησυχούν;