ΚΡΙΟΣ 

Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με το σπίτι σου, προβαίνοντας σε μια αναδιάταξη του χώρου και «ξεθάβοντας» υλικά που χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες και μάλιστα για ζητήματα του παρελθόντος. Προνόησε επίσης για την περίπτωση ενός «οικιακού» ατυχήματος. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις τα περιουσιακά σου δικαιώματα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε θέλει πιο επικοινωνιακό και «ταξιδευτή».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη και ο Δίας σηματοδοτούν περισσότερα φλερτ και ερωτικές προσφορές, αλλά όχι… εκπτώσεις, αντίθετα θα πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός/η στις επιθυμίες σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προβλέπεται μια «φαγωμάρα».ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις δράσεις κι επαφές οικονομικού χαρακτήρα, αφού η τύχη σε ευνοεί. Παράλληλα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές όσο και έντονες στιγμές, πρόσεξε βέβαια μήπως μαζί με τις μνήμες ξεθαφτεί κατά λάθος και το τσεκούρι του πολέμου! Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με ιστορικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αξιοποιήσεις παλαιό εξοπλισμό ή έγγραφα-χειρόγραφα με ειδικές πληροφορίες.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή, αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως φιλική. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να καλοπεράσεις με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας από κοινού θεάματα, ακροάματα και… λιχουδιές!
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά «το πρόσωπο της ημέρας», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που «δεν έχουν λογική». Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να καταπολεμήσεις μια απωθημένη καταναλωτική ανάγκη σου, ενώ δεν αποκλείεται -θέλοντας ή μη- να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο βέβαια να κλειστείς στο σπίτι ή στις… σκέψεις σου! Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι απόλυτα συμβατό με την νοοτροπία σου, δεν έχεις παρά να γίνεις πιο κοινωνικός/η.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να φέρεις το «χθες» στο «σήμερα», κάτι που μπορεί να αναφέρεται τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε καταστάσεις ή δραστηριότητες. Ωστόσο, είναι πιθανό να «κυριευτείς» από έναν ανεξήγητο συναισθηματικό πανικό, που τα αίτιά του ανάγονται σε μια κακή «κληρονομιά» ή σε παλιά βιώματα, τα οποία δεν έχουν «ταξινομηθεί», ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να εντοπίσεις την αφετηρία τους. Παράλληλα, Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό.
Ερωτικά
Με δεδομένη την «φορτωμένη» διάθεσή σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες και τον μελοδραματισμό σου!
ΛΕΩΝ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες ή με μια παρέα που θα σε εμπνεύσει για να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε «βαραίνουν» σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα αλλά και να μην «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος.
Ερωτικά
Προς το παρόν τον λόγο έχουν οι φιλικές σχέσεις, που ακόμη κι αν «φλερτάρουν» με κάτι πιο ερωτικό, το πιθανότερο είναι να παραμείνουν ως έχουν, αφού στην ουσία έχεις να κάνεις με ένα «παιχνίδι» προκλήσεων, που γίνεται για το… παιχνίδι
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παραπέμπει σε μια συνάντηση ή μια κοινωνική εκδήλωση «κορυφής», όπου θα… λάμψεις! Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες ή φιλίες του παρελθόντος, αλλά και συλλογικές δράσεις που υπαγορεύονται από την ανάγκη σου να διορθώσεις τα πράγματα. Εδώ βέβαια ελλοχεύει και ο κίνδυνος ενός «αρχέγονου» φανατισμού που μπορεί να τον βρεις μπροστά σου κι από την στιγμή που έχεις να κάνεις με πληγωμένα «θηρία», καλύτερα να… του δίνεις!.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου όπου και όπως θέλεις.
ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να διανθίσει με ευχάριστες στιγμές τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια πολύ καλή είδηση. Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει την διάθεσή σου, κάνοντάς σε πολύ πιο ευαίσθητο/η, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την αναπόληση καταστάσεων του παρελθόντος κι ιδιαίτερα εκείνων που σε πλήγωσαν ή φέρουν ένα «πολεμικό» στίγμα. Επιπλέον, ίσως να αναβιώσει μια υπόθεση του χθες, ικανή να σε φέρει σε θέση άμυνας.
Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης στον Καρκίνο να σε βάζει σε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις, που μάλιστα έχουν προηγούμενα, ωστόσο η Αφροδίτη σε βοηθά να συνδυάσεις το ρομάντζο με την περιπέτεια, ενώ ίσως σου επιφυλάσσει και κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «μυγιάγγιχτο/η», αν ωστόσο βρεθείς στα πρόθυρα «πανικού», βάλε κάτω την λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια νομική υπόθεση, που πίστευες ότι είχε κλείσει, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας αντιπαράθεσης μεταξύ συγγενών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα μέσα από επαφές με ειδικούς γνώστες του αντικειμένου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη φροντίζει για την… ερωτική καλοπέρασή σου και το καλό κλίμα μπορεί να χαλάσει, μόνον αν δώσεις βάση σε λόγια που βάζουν κάποιοι γνωστοί και σε «κουρντίζουν»! Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι άσε τα παλιά στην λήθη τους.ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο αποδεκτό/η στους άλλους και μπορεί να σου φέρει μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, αν όμως πρόκειται για την αναβίωση κάποιας περιουσιακής «βεντέτας», τότε προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στην φωτιά». Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από αγοραπωλησίες εργαλείων ή συσκευών που φέρουν την σφραγίδα της «αντίκας».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα, χωρίς μάλιστα να υπάρξουν ανεπιθύμητα εμπόδια. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά παρασυρθείς σε «διπλές» καταστάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που διακρίνεται για τον δυναμισμό αλλά και την σοφία του. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια παλιά έχθρα που ξαναζωντανεύει. Συνολικά πάντως, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, ώστε να βρεις την πρώτη αιτία μιας «κακοδαιμονίας» που σε κυνηγά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για υπαλλήλους, τελικά θα γίνει αυτό που θέλεις.
Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο και των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, με συνέπεια να υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Προσπάθησε, ωστόσο, να καταπολεμήσεις τις όποιες ανησυχίες σου, αφού υφίστανται κυρίως για «εσωτερική κατανάλωση»!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις προσωπικές υποθέσεις σου, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα, σε ωθεί να δράσεις με βάση το συναίσθημά σου, κάτι όμως που δεν ενδείκνυται όταν έχεις να κάνεις με πρακτικά ζητήματα και συγκεκριμένα συμφέροντα. Επιπλέον, παραπέμπει στην ανάγκη σου να «ξεμπερδεύεις» μια και καλή με το παρελθόν σου και όσα περιεχόμενα του σε ταλαιπωρούν ακόμη, είτε σε σχέση με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σου δώσει την ευκαιρία για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο προσφέροντας στον άνθρωπό σου κάτι που θα τον συγκινήσει.
ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, εδώ ωστόσο υπάρχει και ο κίνδυνος να αναλωθείς όχι με αυτά που σας ενώνουν, αλλά με εκείνα που σας χωρίζουν, με συνέπεια να κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα. Επιπλέον, με την συνδρομή του τριγώνου Άρη- Χείρωνα, είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητα σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση.
Ερωτικά
Η δραστική επανάκαμψη ενός προσώπου στην ζωή σου, μπορεί βέβαια να βελτιώσει άμεσα την ψυχολογία σου και να θεραπεύσει «πληγές» του παρελθόντος, φαίνεται όμως ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναζήσεις ανεπιθύμητες εντάσεις, οπότε «κράτα μικρό καλάθι»!