ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΒΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Το βιβλίο ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους γονείς στη χρήση του διαδικτύου, τόσο από τους ίδιους όσο και από τα παιδιά τους, μέσα από το πρίσμα της τεχνογνωσίας αλλά και της συναισθηματικής αυτοεπίγνωσης.
9,90€ | 8,91€    ΤΟ ΘΕΛΩ!
O Μπεν βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να κατανοήσουν το διαδίκτυο
Ο τ. Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης και η ψυχολόγος–ψυχοθεραπεύτρια Βέρα Αθανασίου μάς συστήνουν τον Μπεν και μας μιλούν για τους κινδύνους του διαδικτύου. Η σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή τον Μπεν, για ηλικίες 5- 11, έχει ως στόχο την εκπαίδευση των μικρών μας φίλων μέσα από διδακτικές ιστορίες οι οποίες τα βοηθούν να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο.
Ο ΜΠΕΝ ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΛΕΤΟΠΑΓΙΔΑ - ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΒΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
6,60€ | 5,94€

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Ο ΜΠΕΝ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΘΟΝΗ - ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΒΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
7,70€ | 6,93€

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Ο ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΤΟ CYBERBULLYING - ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΒΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
8,80€ | 7,92€

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστε περισσότερα... Είναι ασφαλές το διαδίκτυο για το παιδί σας; Συμβουλές από τον Μάνο Σφακιανάκη, τ. Διευθυντή Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Κατά την περίοδο της εφηβείας ειδικά, τα παιδιά επαναστατούν, θέλουν να είναι και να λειτουργούν σε καθεστώς πλήρους ανεξαρτησίας, οπότε η αναζήτηση νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου καθιστά τους εφήβους την πιο ευαίσθητη ομάδα, τόσο στο ζήτημα της πορνογραφίας όσο και της σεξουαλικής παρενόχλησης.