Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Δυσί κυρίοις δουλεύειν…
Διόμισυ χρόνια παρακαλουθούμε ζωντανά, καθημερινά και σε απευθείας μετάδοση το πιο κωμικό ριάλιτι που έχει παρουσιάσει ελληνικό κανάλι. Πρωταγωνιστής αξιώσεων ο Πάνος Καμμένος που επιλέγει συμπρωταγωνιστές από την αριστερή κυβέρνηση αναλόγως τα κέφια του …
Ξεκίνησε με την πολιτική διαφήμιση που πληροφορούσε τον μικρό Αλέξη ότι για να οδηγήσει το τραίνο του ήταν αναγκαίος. Είναι τόσον αναγκαίος, ώστε ο Αλέξης Τσίπρας υπομένει απ τον εταίρο του τέτοια πολιτική γελοιοποίηση που ανάλογή της δεν υπάρχει στην ελληνική πολιτική Ιστορία. Προς τέρψιν ημών των δυστυχούντων.
Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε με το περιβόητο “στα τέσσερα“ που διασκέδασε πολύ τον πρωθυπουργό, καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν η αρχή της εκχυδαιοποίησης του ελληνικού κοινοβουλίου. Ως κορυφαία στιγμή του σεξτικού πολιτικού ευτελισμού της κυβέρνησης, μπορεί να εκληφθεί η γραβάτα με τα παλλόμενα.
Ο Πάνος Καμμένος παίζει με την εθνική άμυνα φορώντας στολές των τριών όπλων. Η στρατιωτική του γκαρνταρόμπα, εσχάτως, εμπλουτίστηκε με στολή βατραχαναθρώπου, για ασφαλείς καταδύσεις, έχοντας ως ορντινάτσα την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Προς χάριν της χώρας, καλύτερα ας μείνει ασχολίαστο…
Ως αναγκαίος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει ανεξέλεγκτα όποιες υπουργικές αρμοδιότητες γουστάρει: Τώρα προϊσταται των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη- δίωξη ναρκωτικών, Εμπορικής Ναυτίλιας- λιμενικό σώμα, και Δικαιοσύνης! Οι Τόσκας, Κορουπλής και Κοντονής του φαίνονται λιγάκι αχαμνοί και έτσι πήρε στα χέρια του την υπόθεση Noor1- μεταφορά δύο τονων ηρωϊνης- αποφασίζοντας να την καθαρίσει νύκτωρ με κυρία εισαγγελέα, αναθέτοντας σε βαρυποινίτη ρόλο δευτεραγωνιστή. Αλλά οι ανατροπές στην υπόθεση θεατρικών έργων είναι συνήθεις. Δεν το ήξερε; Να, ένας ακόμη λόγος για να αναλάβει και το Υπουργείο Πολιτισμού! Γίνεται ο αναγκαίος-υπουργικό συμβούλιο.
Ωστὀσο, αντιλαμβάνομαι το λάθος που κάνομε στην αξιολογησή μας θεωρώντας τον Καμμένο ως αναγκαίο μόνον στον πρωθυπουργό. Είναι έτι αναγκαιότερος στην αντιπολίτευση, επειδή παρουσιάζει στους πολίτες γυμνή την ηθική της Αριστεράς: Του επιτρέπει να ασελγεί επ αυτής αρκεί να την κρατά στην εξουσία.
Τρίτη 27 6 17
E.T