Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση του ΚΚΕ προς τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν λέει να μάθουν, τι θα κάνουν για να έχουν οι κάτοικοι στα Πομακοχώρια πόσιμο  νερό. Σιγά τα αυγά.  Έχουν ποιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν όπως να αναλύσουν το πρόβλημα με τις μολότοφ, ανάλογα με το ποιος θα την φάει. Αν δηλαδή είναι αναρχικός ή αστυνομικός. Με αυτό το πολύ σοβαρό θέμα ασχολείται ο Πρωθυπουργός της Χώρας στην Βουλή. Σιγά να μην γνοιαστεί αν στα Πομακοχώρια έχουν νερό.

Πάμε στο δια ταύτα. Έκαναν την ερώτηση οι βουλευτές του ΚΚΕ και μόλις την λάβουν οι αρμόδιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ,  το μόνο που θα κάνουν διαβάζοντας την επιστολή τους θα… βρουν μία δικαιολογία και θα απαντήσουν. Σιγά τώρα μην ασχοληθούν με τα βάσανα των κατοίκων των Πομακοχωρίων. Μαζί τους θα ασχοληθούν προεκλογικά μέχρι να βάλλουν κάποιον λαοπρόβλητο όπως τον Ζειμπέκ, να τους πάρουν την ψήφο και μετά να τους ξεχάσουν, όπως άλλωστε όλους τους Έλληνες Πολίτες. Βέβαια δεν το κάνει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλοι οι άλλοι οι προηγούμενοι που κυβέρνησαν τούτον τον ρημαδιασμένο τόπο. Το ίδιο θα κάνουν και οι ΚΚέδες αν και όταν πάρουν την εξουσία.

Πάμε όμως στην ουσία του πράγματος αγαπητοί φίλοι του ΚΚΕ. Δεν φταίει κανένας υπουργός και κανένας Πρωθυπουργός.  Φταίει ο δήμαρχος Μύκης κ. Καπζά ο οποίος αντί να ασχολείται με τα καυτά καθημερινά προβλήματα, όπως αυτό της ύδρευσης. Αντί για αυτό,  ο δήμαρχος, ασχολείται με τον κάθε Τούρκο επίσημο που επισκέπτεται  “ιδιωτικά” την Θράκη, ασχολείται  με το αν οι υπάλληλοι που θα προσλάβει στον δήμο  θα είναι διαπιστευμένα τουρκομαθείς από Τουρκικό Πανεπιστήμιο για να εξυπηρετήσουν Έλληνες Πολίτες και όχι Τούρκους,  αν ο ψευτομουφτης είναι καλά στην υγεία του, επιβλέπει αν στα τζαμιά γίνεται η σωστή κατήχηση κάθε Παρασκευή και πάει λέγοντας.

Άρα αγαπητοί βουλευτές του ΚΚΕ δεν έπρεπε να ρωτήσετε τους κυρίους Υπουργούς και να τους ταράξετε τον ύπνο, αλλά τους ντόπιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν αγκαζέ τον Δήμαρχο Μύκης και τον γυρόφερναν στα Υπουργεία.

Τι στην ευχή έλεγαν με τους Υπουργούς και τους γραμματείς που συναντήθηκαν; Δεν μίλησαν για την ανάγκη να έχουν οι πολίτες του δήμου Μύκης πόσιμο νερό;

Μία απάντηση από τους ντόπιους βολευτές και τον Δήμαρχο Μύκης νομίζω θα βοηθούσε τους κατοίκους του δήμου Μύκης στις επόμενες εκλογές να επιλέξουν αβασάνιστα ποιόν βουλευτή και δήμαρχο δεν θα ψηφίσουν. Σίγουρα όχι αυτούς που δεν είναι σε θέση να τους φέρουν ούτε νεράκι να πιουν και τους αφήνουν να “κορακιάζουν” καλοκαιριάτικα.