Eπαναληπτικοί αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης των δύο διοργανώσεων

Οι επαναληπτικοί αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την Τρίτη. Αγώνες υπάρχουν, επίσης, για την ίδια προκριματική φάση του Europa League, ενώ στη Λατινική Αμερική θα βρούμε αναμετρήσεις για το Κόπα Λιμπερταδόρες και τη δεύτερη κατηγορία σε Αργεντινή και Βραζιλία.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ξεκινώντας από την “Γηραιά Ήπειρο” βρίσκουμε τους επαναληπτικούς αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι ίδιες ομάδες παίζουν! Και τα πέντε ζευγάρια είναι σχεδόν αμφίρροπα, αφού οι πρώτοι αγώνες δεν έληξαν με διαφορά πάνω από δύο γκολ. Τα ζευγάρια αυτά είναι τα: Tρέπτσα 89 – Βίκινγκουρ, Ινφονέτ Ταλίν – Χιμπέρνιαν, Γιουρόπα – Δε Νιου Σεντς, Λα Φιορίτα – Λίνφιλντ και Σάντα Κόλομα – Αλασκέρτ. Στο Europa League, τα δύο ζευγάρια με τα οποία ξεκινούν οι επαναληπτικοί της πρωτής φάσης των προκριματικών είναι τα εξής: Mπάλτζαν – Βιντεότον και Νιέντερκορν – Ρέιντζερς. Πριν φύγουμε από την Ευρώπη, συναντούμε και ένα ματς για την 16η αγωνιστική της φινλανδικής Veikkausliiga ανάμεσα στη Λάχτι και την Κέμι.

Περνώντας στο Νότιο Ημισφαίριο, το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται προς το Kόπα Λιμπερταδόρες. Δύο ματς υπάρχουν στο πλαίσιο της φάσης των “16” της διοργάνωσης. Στο πιο σημαντικό από αυτά, η Γκουαρανί από την Παραγουάη υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς στο “Μονιουμεντάλ”. Στην άλλη αναμέτρηση, η Γοδόι Κρουζ (Αργεντινή) κοντράρεται με την Γκρέμιο.

Τέλος, παραμένοντας στη Λατινική Αμερική, βρίσκουμε αγώνες για τη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και της Βραζιλίας. Στη “χώρα του τάνγκο” έχουμε τις αναμετρήσεις Φέρο Καρίλ Οέστε – Ατλέτικο Παρανά και Ολ Μπόιζ – Μπράουν Αδρογέ για την 41η αγωνιστική της Primera Nacional B, ενώ σε εκείνη του… καφέ υπάρχει το ματς Παϊσαντού – Λοντρίνα για τη Serie B.