Μεγάλη επιτυχία είχε η Εσπερίδα που διοργανώθηκε από τον   Όμιλο Ευζωία Α.Ε. Κέντρο Διάγνωσης και Υποστήριξης, στη Δευτέρα 19 Ιουνίου με θέμα «Εναλλακτική Θεραπεία».

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ομίλου   ο Dr. Gottfried Schoeler,  Ολιστικός Ιατρός-  Οδοντίατρος Ομοιοπαθητικός- Βελονιστής, με εξειδίκευση στη Μικροσκοπία Σκοτεινού Πεδίου, στο PSE (Psychosomatische Energetic) και το Μαγνητικό Βιοσυντονισμό, ανέλυσε  τρόπους για να στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τον οργανισμό μας με εναλλακτικές μεθόδους.

 

Ο ομοιοπαθητικός κ. Γεώργιος  Τσιφτελίδης,  μίλησε για την ικανότητα του ανθρώπου για αυτοϊαση και πώς η Ομοιοπαθητική τον βοηθά σ’ αυτό.

 

Η Οδοντρίατρος – Ομοιοπαθητικός κ. Αθηνά  Μπομποτά,   μίλησε για τη χρήση φθορίου, για τα αμαλγάματα οδοντιατρικής και πόσο αποτελεσματικά  μπορεί η οδοντιατρική να συνεργαστεί με την ομοιοπαθητική για την αποφυγή χημικών φαρμάκων.

 

Ο  κ. Andrea Steinleitner, Ρεφλεξολόγος- Γενικός Mασέρ- Μασέρ Αποκατάστασης Τραυμάτων – Ηχοθεραπευτής – Ηχομασέρ πραγματοποίησε βιωματική επίδειξη μασάζ αποκατάστασης.

 

Τέλος ο κ. Martin Klugmyer μίλησε για την  ανάγκη του οργανισμού για αποτοξίνωση, περιέγραψε πώς με τη συστηματική πόση νερού που έχει αλκαλοποιηθεί  μπορεί να επαναφέρει σε ισορροπία, το έντερο και κατ’ επέκταση τον οργανισμό μας, και ανέφερε άλλες πολύ σημαντικές πρακτικές της αλκαλοποίησης. Παρουσίασε δε το αλκαλικό υγρό Basocell και πώς  με την πρόσμιξη  μόνο 10 ml την ημέρα του υγρού αυτού σε 1 λίτρο νερό βρύσης επανέρχεται το ph του οργανισμού μας σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

Στη συνέχεια το επιτελείο των ιατρών, δέχτηκε τις ερωτήσεις του κοινού  σε ό,τι απορία του δημιουργήθηκε ενώ μετά   στον κήπο κεράστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ, του οποίου χορηγός ήταν ο κ. Βουλβουτζής Κωνσταντίνος από την Προσοτσάνη Δράμας.