ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αθωώθηκε ο Καλαϊτζής για την ΕΤΕΝΕΞ και όλοι περιμένουν μεγαλύτεροι επιείκεια στο εφετείο για την πολύ βαριά ποινή που δέχτηκε για το θέμα της ΕΑΠΑΞ. Πάντως παλιός και έμπειρος δικηγόρος μου είπε. «Αυτά γράφονται για να γράφονται. Δεν αγγίζουν τους εφέτες αυτά».

 

    ***

Τον Συνέλαβαν Γιατί Πούλαγε Σκόρδα δίχως Άδεια!… Κατασχέθηκαν 20 Πλεξίδες. Φαντάζομαι ότι η διακίνηση της κόκας και του χασισιού δεν χρειάζεται άδεια.

 

   ***

Τα πείρε στο κρανίο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος με αυτούς που γράφουν αναλήθειες για τις βλάβες του δικτύου και βέβαια μας μίλησε για το κοινωνικό τιμολόγιο που η απόφαση είναι έτοιμη και αφορά τους κοινωνικά αδύναμους αλλά δεν έλαβε υπ όψη του ότι σε λίγο καιρό και με τον ρυθμό που πάνε τα πράγματα, αν εξαιρέσει κανένας 200-300 οικογένειες στην Ξάνθη  μαζί με τα «παρελκόμενα» τους, όλοι οι άλλοι θα πρέπει και αυτοί να μπούνε στο κοινωνικό τιμολόγιο.

 

  ***

Μπορεί να είδατε  τα απορριμματοφόρα στους δρόμους της Ξάνθης αλλά μη χαίρεστε η απεργία συνεχίζεται. Απλώς δουλεύουν οι μισοί για να ξεβρομίσουν την πόλη και οι άλλοι μισοί είναι στην Αθήνα για να διαμαρτηρηθούν.

   ***

Αλλά είμαστε όμως και μείς οι Ξανθιώτες. Ενώ ξέρουμε ότι οι άνθρωποι της καθαριότητας απεργούν εκεί να κατεβάσουμε τα σκουπίδια.

 

   ***

Παράταση λέει έδωσε το υπουργείο για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και πρώτη φορά βλέπω στην ζωή μου το Υπουργείο νεροκουβαλητή και εισπράκτορα των Ασφαλιστικών εταιρειών. Κατακαημένε Έλληνα. Τελικά κυβερνήτες ψηφίζουμε ή εισπράκτορες των μεγαλοετερειών;

    ***

Να θυμίσουμε στους φίλους Ξανθιώτες επιχειρηματίες ότι μπορούν να τοποθετήσουν τα προιόντα τους στην ΔΕΘ σε χώρο που εξασφάλισε το ΕΒΕ Ξάνθης.

  ***

Μικρός χαμός χθες στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αβδήρων. Από την μία οι εργαζόμενοι που έκαναν κατάληψη και από την άλλη μεριά ο δήμαρχος που θέλει να κάνει τις δουλειές που τρέχουν. Καυγά να δουν τα μάτια σας.

***

ΠΑΓΚΑΛΟΣ – Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ! ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Εδώ δεν χωρά σχολιασμός. Αυτός ο άνθρωπος ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος ψηφισμένος από τους Έλληνες πολίτες (Γιατί άραγε;) για να εξυπηρετεί τα Εθνικά συμφέροντα. Μετά αναρωτιούνται οι Έλληνες γιατί τα Εθνικά θέματα της Χώρας μας είναι βαλτωμένα από την μεταπολίτευση και δώθε. Τέτοιοι μας αξίζουν.

    ***

Είναι στραβό το κλίμα, το ’φαγε κι ο γάιδαρος… Δεν φτάνει που κάνεις τρείς μήνες να σε δούνε οι γιατροί του νοσοκομείου όταν δουλεύουν τα τηλέφωνα, φαντάσου όταν δεν έχουν τηλέφωνα. Άντε τώρα να βρεις την υγειά σου. Άσε που οι περισσότεροι κάνουν το σκ@το τους παξιμάδι για να πληρώσουν εξωτερικούς γιατρούς για να βρουν την γιατριά τους. Και σίγουρα δεν φταίνε οι γιατροί για αυτό.