Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1/2 κουταλάκι ψιλοκομμένο σκόρδο τυποποιημένο
1 1/4 φλιτζάνια τριμμένο κολοκύθι
1/4 κουταλάκι ρίγανη
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/8 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
4 φέτες τορτίγια χωρίς λιπαρά
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλιτζάνι (30 γραμμάρια) θρυμματισμένη φέτα

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, σοτάρετε για 1 λεπτό…