Διαβάζοντας τις δηλώσεις των δύο πολιτικών, του Αλέξη Τσίπρα και του Γιλντιρλιμ, οι Θρακιώτες  έχουμε όλοι την αίσθηση ότι αυτοί οι δύο πολιτικοί, παίζουν με το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων ή και οι δύο μας δουλεύουν.

Προφανώς ο Πρωθυπουργός της Χώρας δεν γνωρίζει ότι ο εν λόγω κύριος θα έρθει “ιδιωτικά” στην Θράκη για να σπείρει την διχόνοια και τον ρατσισμό στους Έλληνες και τους μουσουλμάνους κατοίκους της. Διότι διαφορετικά θα του είχε πει να μην τολμήσει να πατήσει στην Θράκη και να μην διοργανώσει την φιέστα  διχασμού με τους 5000 κατοίκους σε χωριό της Κομοτηνής γιατί είναι σε βάρος της ειρηνικής συνύπαρξης των Ελλήνων πολιτών.

Αν δεν το γνωρίζει, θα πρέπει να πάρει κεφάλια όλων όσων εμπλέκονται στην Εθνική Ασφάλεια της πατρίδας μας γιατί δεν τον ενημέρωσαν.

Αν μεν το γνωρίζει και το επιτρέπει, ειλικρινά τότε οι Θρακιώτες θα πρέπει να δέσουν μία πέτρα στο λαιμό τους ή να πάρουν των ο ματιών τους και να μεταναστεύσουν.

Δεν είναι ώρα να γραφτούν ποιο βαριές κουβέντες. Απλά λέμε ο Θεός να βάλλει το χέρι του γιατί όπως φαίνεται βάλαμε τον λύκο να φιλάει τα πρόβατα.