Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε στα Δελτία Τύπου της Περιφέρειας ότι ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος συναντήθηκε με τον τάδε πολιτικό, τον δίνα πρόεδρο του Σωματείου, με τους δημάρχους με τους αντιπεριφερειάρχες και γενικά κάθε φορά όλο και κάποιο Δελτίο Τύπου, εννοείτε χωρίς να πληρώνεται,  θα αναφέρετε στις δραστηριότητες αυτού του είδους.

Τα ερωτήματα πολλά.

Πότε δουλεύει;

Πόσο όφελος βλέπουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους;

Αξίζει ο χρόνος ενός Περιφερειάρχη να αναλώνεται σε συναντήσεις αντί να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη;

Πότε καταγράφει τα προβλήματα από κοντά των επαγγελματιών, επιχειρηματιών;

Εδώ το θέμα με τις τούρκικες νταλίκες που κατεβαίνουν από την Εγνατία και περνούν από τους Εθνικούς δρόμους έχει πάρει διαστάσεις … τρόμου στους οικισμούς από όπου διέρχονται και ακόμη να λυθεί. Μάθαμε ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλά οι νταλίκες εξακολουθούν να περνούν από το Πόρτο Λάγος και πολλά παρόμοια θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα.

Δεν είδαμε τον Περιφερειάρχη να έχει στενότερες επαφές με τους δημάρχους ή τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας για θέματα καθημερινής όχλησης όπως αυτό που γίνεται στο Δροσερό ή στον Ύφαιστο της Κομοτηνής που έχουν κατακλέψει τον κόσμο και πολλά άλλα θέματα καθημερινότητας.

Πώς μπορεί ο πολίτης να αποκτήσει το αίσθημα της Περιφερειακότητας όταν τον Περιφερειάρχη τον βλέπουν μόνο στις γιορτές και τα πανηγύρια ή διαβάζουν στα σάιτ ότι συναντήθηκε με τον έναν και τον άλλον;

Τέλος τι γίνεται με την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων από την Νυμφαία;

Και αυτό θα το λύσει η Αθήνα;

Αν ναι τότε τι συζήτησε με τον Νομάρχη του Σμόλιαν;

Γράφει το Δελτίο Τύπου ότι μίλησαν για τον τουρισμό. Τι είπαν; Ποια ήταν η ουσία της συζήτησης;