Τέλος ο Μαρινάκης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Μαρινάκης από τον Παναθηναϊκό

 

Το συμβόλαιο του Κρητικού άσου έληγε στο τέλος Ιουνίου και παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες εμφανίσεις έδειχναν ότι έχει κερδίσει πόντους στην υπόθεση παραμονής του από το τριφύλλι αποφάσισαν να μην του κάνουν πρόταση και να μείνει ελεύθερος.

© Παρέχεται από: 24 MediaΟ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Μαρινάκη, ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του από τις ακαδημίες των πράσινων, και στην ανακοίνωση του έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που έδειξε αφοσίωση, επαγγελματισμό και μαχητικότητα όσο καιρό ήταν στο τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

“Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μαρινάκη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια ένα παιδί που στα 24 του χρόνια βρίσκεται ήδη σχεδόν μια δεκαετία στους κόλπους του Συλλόγου ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής.

Η νέα αγωνιστική περίοδος μπορεί να μην βρει τον Νίκο στον Παναθηναϊκού, ωστόσο η προσφορά και η αφοσίωσή του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ο επαγγελματισμός, η μαχητικότητα και το αγωνιστικό του πνεύμα θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που ξεκινούν από μικρή ηλικία στην ακαδημία μας και έχουν σαν στόχο να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα και να τιμήσουν τη φανέλα της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Ιούνιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Πρόσφατα άρθρα

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων