Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Ενα νεαρό κριάρι, για άγνωστο λόγο, βρέθηκε να περπατά στις λωρίδες της Περιφερειακής οδού στο ύψος του ζωολογικού κήπου με κατεύθυνση δυτικά.

Οι οδηγοί έκπληκτοι προσπαθούσαν να αποφύγουν το ζώο που αλαφιασμένο πήγαινε από τη μια μεριά του δρόμου στην άλλη και μάλιστα προκάλεσε μια μικρή σύγκρουση. Αλλά και το ίδιο χτυπήθηκε και μετά από μια μικρή κινητοποίηση, καθώς έφτασε και περιπολικό, το έπιασαν.

Ενα περιστατικό που δεν έχει ξαναγίνει και ο φακός του Life-Events.gr το κατέγραψε…

Συνελήφθη υπήκοος Ερυθραίας η οποία επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με πλαστό έγγραφο

 

Συνελήφθη χθες (11-6-2017) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 26χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ερυθραίας, κατηγορούμενη για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστού εγγράφου.

 

Συγκεκριμένα, η 26χρονη μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα (1) πλαστό διαβατήριο, των αρχών της Ερυθραίας, στο οποίο ήταν επικολλημένη μία (1) πλαστή άδεια διαμονής των γερμανικών αρχών.

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.

 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

 

 

 

  Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, την 25-5-2017 το μεσημέρι, στην πόλη της Καβάλας.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

 

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, το μεσημέρι της 25-5-2017, στην Καβάλα, άγνωστος δράστης με το πρόσχημα αγοράς δίκυκλης μοτοσικλέτας ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, επιβιβάστηκε σε αυτή προκειμένου να την οδηγήσει δοκιμαστικά, χωρίς όμως ουδέποτε να την επιστρέψει στον ιδιοκτήτη της.

 

Στη συνέχεια, την 8-6-2017 το βράδυ, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, εντόπισαν τον 31χρονο να οδηγεί την αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, ενώ από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο 31χρονος είναι ο δράστης της παραπάνω κλοπής.

 

Κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.