Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 10/6/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου παρέχει βοήθειες μέσω των άλλων, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή! Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις, αφού σε κάθε περίπτωση θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση θεωρήσεις πως σε «ξεβολεύουν». Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην πληρέστερη πληροφόρησή σου επί… παντός επιστητού και να διανθίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες στιγμές.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων αλλαγών έγιναν μέσα σου και συνεχίζονται μέχρι… σήμερα! Πριν όμως «δέσεις» την ζωή σου με ένα νέο πρόσωπο, σκέψου ότι μπορεί και να πρόκειται για μια παρόρμηση της στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή συνάψεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί «να βγεις από το καβούκι σου», αφού γνωστοί/ες και συγγενείς έχουν όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα όπου οι συμμαχίες «μετράνε». Όσο για την υγεία και την διατροφή σου, για την ώρα μην… ματαιοπονείς με δίαιτες και περιορισμούς!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο επικοινωνιακό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά σου θέματα, όσο και για τα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου ή να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από ένα πρόσωπο που «σε πάει». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδο τους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου στέλνει… κρυφά ερωτικά μηνύματα, την ίδια στιγμή που ο Δίας στον «οίκο» των ερώτων σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε υλικές εξαρτήσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στο σπίτι σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δρομολογήσεις τις κινήσεις-επεκτάσεις που είχες κατά νου. Παράλληλα, οΉλιος στους Διδύμους θα σου δώσει «στο πιάτο» πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «συνωμοτεί» ώστε να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν ή γνωρίζεστε και δεν έχει ευοδωθεί ακόμη η σχέση σας! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα φίλων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε βοηθά να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό, Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Διδύμους να έχει… κέφια, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν τόσο ευχάριστες, όσο και καταλυτικές ως προς την πρόοδο σου, αρκεί βέβαια να γίνεις κι εσύ πιο ομαδικός «παίκτης».
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σ ικανοποιητικό βαθμό χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αντίθετα θα ωφεληθείς ουσιαστικά αν λειτουργήσεις ως επενδυτής. Επιπλέον, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια πρότερη οικονομική ή επαγγελματική προοπτική, που σήμερα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους, ευνοεί και την δικτύωσή σου με «ισχυρούς».
Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να «παγιδευτείς» από υποσχέσεις που δείχνουν πειστικές αλλά σίγουρα έχουν διαφορετική αξία για σένα από εκείνον/η που στις προσφέρει… απλόχερα! Και για να μην «πέσεις από τα σύννεφα», τσέκαρε άλλη μια φορά την αξιοπιστία του/της.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου δεν προωθεί μόνον τις ευχάριστες αλλά και τις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου, δίνοντάς σου όλα τα «φόντα» για να τις εκπληρώσεις. Αν όμως θες να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου, θα πρέπει να… είσαι ο εαυτός σου κι όχι αυτό που ζητούν οι άλλοι από σένα. Από την άλλη πλευρά όμως, φρόντισε να μετριάσεις τον ναρκισσισμό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους πριμοδοτεί θέματα επιμόρφωσης ή σπουδών, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια πρόταση από το εξωτερικό.
Ερωτικά
Με τον Ουρανό να δεσπόζει στον τομέα των σχέσεων σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις εξαιρετικά περιορισμένος, χωρίς να είναι κατ’ ανάγκην έτσι. Όσον αφορά όμως στην κοινωνική σου παρουσία και τα «θεατρικά» σου… σκίζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αναμένεται να σε ενημερώσει «με το νι και με το σίγμα», γύρω από τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον σε βοηθά να ανασυντάξεις τις σκέψεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορείς να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμουςευνοεί τα επενδυτικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα τα πράγματα να πάρουν μια θετική τροπή ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου που… κατέχει το αντικείμενο!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο «απογειώνει» τα συναισθήματα σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να πιστεύεις και να ελπίζεις σε κάτι που κάνει την καρδιά σου να «πετάει», έστω κι αν είναι… ψέμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους σου προσφέρει τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου, ενώ επιπλέον σε βοηθά να αναδειχθείς μέσα από συμφωνίες ή συνεργασίες. Επιπλέον μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, με τον Δία να «φορτσάρει» υπέρ σου, μπορείς να επωφεληθείς από μια φιλική γνωριμία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια τιμητική διάκριση για τις υπηρεσίες που παρέχεις.
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι χρήσιμο, όσο και όμορφο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αλλάζει προς το καλύτερο τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς» κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα χρειαστεί να «χαλαρώσεις» τις αυστηρές προδιαγραφές σου και να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, ώστε να μην «κόψεις» την τύχη σου με προαποφασισμένα πλάνα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τα εργασιακά αλλά και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό σου, καλό είναι ωστόσο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου πιο γρήγορα από όσο συνηθίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τον Δία στις… αποσκευές σου, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου, είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους ευνοεί τις προσωπικές βλέψειςσου, αν μάλιστα δεν κάνεις του… κεφαλιού σου αλλά συμβουλευτείς άτομα που «ξέρουν τα κατατόπια», η επιτυχία σου θα γίνει περισσότερο προφανής!
Ερωτικά
Ως «ελεύθερος/η κι ωραίος/α» θα έχεις σίγουρα τις (καλές) ευκαιρίες σου για να το… γλεντήσεις! Αλλά και ως «παντρεμένος/η» θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες οικογενειακές, όσο και ερωτικές στιγμές. Από όποια πλευρά δηλαδή και αν το δει κανείς, χαμένος/η δεν βγαίνεις…

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους ευνοεί κάθε ενέργειά σου σε σχέση με την οικογένεια και τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο, χωρίς όμως να βγάλεις στην… φόρα τα προσωπικά σου! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές. Επιπλέον, η εύνοια και η τύχη σου μπορεί να πιστοποιηθούν με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια φορολογική ρύθμιση που θα σε διευκολύνει.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από… μόνα τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή έναν περίπατο με το ταίρι σου.

astrology.gr