ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΡΑΦΑ.

Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι η παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου,  στο Υπουργείο ήταν ότι καλλίτερο μπορούσε να συμβεί αυτήν την περίοδο σε σχέση με τα Ελληνοτουρκικά.

Για φανταστείτε σε αυτό το συρφετό που κυβερνά τον τόπο, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, να είχε κάποιος μαλθακός, “ωχαδερφιστης” και “προοδευτικός”;

Θα έλεγε στους Τούρκους “χος γκελντίν” να βοηθήσετε να γκρεμίσουμε όλοι μαζί τον φράχτη του Έβρου και να δίναμε καμιά δεκαπενταριά νησιά έτσι στο όνομα της “προοδευτικότητας”.

Ο Πάνος Καμμένος, απ ότι λένε οι στρατιωτικοί, μπορεί να μην κατάφερε να βγάλει λεφτά από τον Τσακαλώτο προκειμένου να ενισχύσει τις οικογένειες τους που τα βγάζουν δύσκολα πέρα έχοντας μαζί με όλα όσα περνούν οι υπόλοιποι Έλληνες  πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης και την ευθύνη της ασφάλειας της Χώρας, κατάφερε όμως να κρατήσει ψηλά το φρόνημα και την ευθύνη τους απέναντι στο Έθνος δίνοντας πρώτος το παράδειγμα.

Άλλωστε μόνο ένας τρελός θα κρατούσε τους “καρντάσιδες” από απέναντι που σαν τα θρασίμια περιμένουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για να “μπουκάρουν”.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τον έχουν επικήρυξη οι απέναντι.