Επεισόδια στην Ταξίμ. Χτύπησαν οπαδούς του Ολυμπιακού

Επίθεση σε φιλάθλους του Ολυμπιακού στην πλατεία Ταξίμ. Πληροφορίες για πέντε τραυματίες εκτός κινδύνου. Συλλήψεις τουλάχιστον τεσσάρων Τούρκων οπαδών (Vids)
Adtech Ad

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Ανάμεσα στους Τούρκους, ήταν και οπαδός με διακριτικά της Μπεσίκτας.

AdTech Ad

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού διέμεναν κοντά στην κεντρική πλατεία της Πόλης, εν αναμονή του πρώτου ημιτελικού για το Final Four που διεξάγεται σήμερα το απόγευμα. Η επίθεση εναντίον τους έγινε σε παρακείμενο δρόμο, την οδό Istiklal.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Κωνσταντινούπολη, την ώρα που μια παρέα φίλων του Ολυμπιακού έφτανε στο ξενοδοχείο της, είδε μπροστά της να την περιμένουν περίπου είκοσι Τούρκοι οπαδοί. Οι τελευταίοι άναψαν καπνογόνα και φώναξαν “This is Turkey”, κάνοντας επίθεση προς την ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sabah, οι Τούρκοι μαχαίρωσαν έναν Έλληνα οπαδό στο πόδι, ο οποίος ωστόσο είναι καλά στην υγεία του, ενώ συνολικά οι τραυματίες οπαδοί του Ολυμπιακού, είναι πέντε.

Η αστυνομία έφτασε κατευθείαν στο σημείο και αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Παράλληλα έκανε τέσσερις συλλήψεις Τούρκων οπαδών. Οι τραυματίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.