«ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ»

 

Μία σοβαρότατη αλήθεια είπε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Κοντός η οποία επιβεβαιώνεται κάθε φορά που οι λαϊκιστές αναλάμβαναν την εξουσία μετά την διακυβέρνηση της. Το ίδιο έγινε όταν το κόμμα της ΝΔ διαδέχτηκε το ΠΑΣΟΚ και τέλος όταν την κυβέρνηση την ΝΔ διαδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ρωτήσαμε τον πρώην Υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Αλέξανδρο Κοντό γιατί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν κατέβασε κόσμο στον δρόμο για να αποσοβήσει αυτό το έγκλημα σε βάρος των φτωχοποιημένων πολιτών με την ψήφιση του 4ου μνημονίου και η απάντηση του ομολογούμενος συνετή, μας εξέπληξε. Μας είπε ο κ. Κοντός. «Η παράταξη μας απαρτίζεται από νοικοκυραίους και δεν είναι στην φιλοσοφία τους αυτού του είδους η αντίδραση του πεζοδρομίου».

Του είπαμε ότι αυτή η ανοχή του κ. Μητσοτάκη, ίσως παγιδεύσει την κυβέρνηση της ΝΔ που θα κληθεί να εφαρμόσει αυτά τα επαχθή μέτρα που ψήφησε ο Τσίπρας, για να μας απαντήσει λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος. Θα εφαρμόσει άλλο μείγμα πολιτικής όπου και στις υποχρεώσεις που θα αναλάβει η Χώρα από τις κάκιστες πολιτικές επιλογές του κ. Τσίπρα θα είναι συνεπής, αλλά και θα εφαρμόσει το πρόγραμμα για το άνοιγμα της αγοράς και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για να συμπληρώσει. «Δυστυχώς για την ΝΔ, η μοίρα της είναι να λέει αλήθειες, να νοικοκυρεύει το κράτος, να λειτουργεί με βάση τα πραγματικά δεδομένα και μετά να έρχονται οι λαϊκιστές να τα γκρεμίζουν όλα»