Ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn υπό την αιγίδα των Ιατρικών Συλλόγων Ξάνθης και Καβάλας σας προσκαλεί στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στις 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Ζ Palace στην Ξάνθη.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Κος Κροκίδης Ξενοφών,  ο κος Σπανόπουλος Ιωάννης, Ταμίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και η κα Βασιλείου Όλγα, Γ. Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Δράμας.

Η πολυθεματική ημερίδα μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ διακεκριμένοι ομιλητές της Β. Ελλάδος θα παρουσιάσουν όλες τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις και θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τις μεθόδους εργαστηριακής διάγνωσης, αξιολόγησης και παρακολούθησης επί των ακόλουθων θεμάτων:

  • Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων του Θυρεοειδούς Αδένα,

Κος Παπάζογλου Δημήτριος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρική Σχολής Αλεξανδρούπολης – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

  • Εργαστηριακή διάγνωση Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων,

Κα Πανοπούλου Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Τμήμα Ιατρικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

  • Βιοδείκτες ορού και ούρων στη διάγνωση και παρακολούθηση Σακχαρώδη Διαβήτη, Κα Τσίγαλου Χριστίνα, Δ/ντρια Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσ/μείο  Αλεξανδρούπολης,

 

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφθείτε μας στο www.medisyn.eu