ΕΠΕΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΛΙΚ ΓΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ

 

Επιτέλους βρέθηκε ένας Αστυνομικός Διευθυντής στην Ξάνθη που κάνει απλά την δουλειά του και που δεν είναι άλλη από την τήρηση της νομιμότητας.

Εδώ και πολλές δεκαετίες οι Ξανθιώτες που μένουν στην γειτονιά του Πούρναλικ, με συνεχή διαβήματα τους προς την πολιτεία, τον δήμο και τις Αστυνομικές Αρχές της Ξάνθης ζητούσαν το αυτονόητο. Δηλαδή να μην είναι δέκτες της πολύ μεγάλης ηχορύπανσης που προκαλούσαν οι συνδημότες μας κάτοικοι της γειτονιάς του Πούρναλικ όταν γλεντούσαν.

Ποιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που κάποιος κάτοικος του Πούρναλικ είχε διάθεση να γλεντήσει, έβγαζε τα τεράστια ηχοσύνολα του στο δρόμο, τον έκλεινε και το έριχνε στο χορό και την διασκέδαση αναγκάζοντας τους γείτονες, κυρίως χριστιανούς να κλειδαμπαρώνονται «ντάλα» καλοκαίρι μέσα στα σπίτια τους και όσοι δεν είχαν καλή ηχομόνωση να «πιάνουν» τους δρόμους προκειμένου να γλυτώσουν τον «ηχητικό βιασμό» από τους κατά τα άλλα συμπαθέστατους κατοίκους του Πούρναλικ.

Τα δημοσιεύματα στην XantiTimes.gr και τον τοπικό τύπο «πλείστα όσα».

Όμως οι μέχρι τώρα Αστυνομικοί Διευθυντές, μη έχοντας και την στήριξη από το τοπικό πολιτικό σύστημα, δεν εφάρμοζαν τον νόμο που λέει ότι ο πολίτης στον αστικό ιστό δεν μπορεί να ηχορυπαίνει πέραν των 50 ντεσιμπέλ.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Καραμανλής, κινήθηκε αστραπιαία και αποκατάστησε την νομιμότητα εφαρμόζοντας τον νόμο και καλώντας τους συγκεκριμένους πολίτες, κατοίκους του Πούρναλικ, να σεβαστούν το δικαίωμα των υπολοίπων πολιτών στην ηρεμία του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Την ενέργεια του νέου Αστυνομικού Διευθυντού, σύμφωνα με πληροφορίες, στηρίζει σύσσωμος ο πολιτικός και αυτοδιοικητικός κόσμος της Ξάνθης.

Η XanthiTimes.gr συγχαίρει τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Καραμανλή.