Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Εκδικάστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστικό μέγαρο της Ξάνθης με την παρουσία των εργαζομένων στον δήμο της Ξάνθης με βάση τα προγράμματα πεντάμηνης σύμβασης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης Δ. Γαλανόπουλος οι άνθρωποι αυτή την στιγμή έχουν να πληρωθούν τρείς μήνες, συνεχίζουν να εργάζονται και δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν να εργάζονται ούτε αν θα πληρωθούν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι αδύναμοι άνθρωποι – Κατά τα άλλα Έλληνες Πολίτες- προσπαθούν να προστατευτούν μέσω των δικαστηρίων,  από αποφάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το ψωμί της οικογένειας.

Δυστυχώς όμως, μέχρι σήμερα, έχει αποδειχθεί ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται κεντρικά, ίσως εσκεμμένα, προκειμένου η Αθήνα να κρατά το «σύστημα» υποχείριο της και ο λόγος είναι πολύ απλός. Η συλλογή ψήφων, παραβλέποντας ότι αφήνει στον «αέρα» οικογένειες και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε αναμονή λοιπόν της απόφασης του δικαστηρίου με την ευχή να επέλθει η θεία φώτιση σε αυτούς που αποφασίζουν για τον Ελληνικό Λαό ερήμην του.